Open menu
NL EN

ABC

Deze ABC pagina wordt gevormd door een alfabetische overzichtslijst van de in deze website met het icoon gemarkeerde tekst, woorden, namen, of foto's. Door op het icoon te klikken wordt u direct geleidt naar meer achtergrondinformatie, een toelichting, bronvermelding en/of verantwoording over het gelinkte item.

Tevens vindt u hier de directe linken naar (Nederlandse) bedrijven die Caterpillar machines gebruiken, OEM fabrikanten, schaalmodel fabrikanten, evenementen & shows, fan sites, custom schaalmodelbouwers, forums en (online) schaalmodel winkels.

H

Haulmax

Haulmax een merknaam binnen Elphinstone Pty Ltd, gevestigd in Tasmanië, Australië. Uw eerste keus in grootte afstand Off-Highway wegvervoer, biedt een speciaal gebouwde product gebruikmakend van Caterpillar onderdelen met een ontwerp inherent aan de mijnbouw toepassing die kosteneffectieve transport oplossingen biedt bij lange afstanden in ruw terrein gebruik. Daarom PoweredbyCat!

HCEA

HCEA is de afkorting van Historical Construction Equipment Association. De HCEA is een non-profit organisatie die zich inzet middels publieksvoorlichting voor het behoud van de geschiedenis van de bouw-, bagger-en dagbouw materieel industrieën.

Heavy Equipment Forums

Heavy Equipment Forums biedt aan professionals uit de zwaar materieel industrie een Engelstalig forum waarin ideeën, vragen, antwoorden en opmerkingen met betrekking deze "tak van sport" aan bod komen. Ruim 88.911 leden goed voor 1.041.602 berichten in 90.056 discussies zijn druk binnen de HET. Iedereen die betrokken is in elk aspect, dus ook Caterpillar, van de zware materieel industrie wordt aangemoedigd om te registreren en deel te nemen.

Hermann Müller Modellbau

Hermann Müller Modellbau was een Duitse custom schaalmodel bouwer die in kleine oplagen unieke handgemaakte bouwmachines en toebehoren in schaal 1:50 produceerde.

HIGRO

HIGRO staat voor HIstorisch GROndverzet en is een jaarlijks terugkerend evenement in Schaijk, Nederland. Het is een uniek treffen van historische grondverzetmachines.

Huub van Dijk

Huub van Dijk is de man die verantwoordelijk is de websites Bouwmachinesvantoen en Bouwmachinesvannu Een uniek foto archief.

Hydex

Hydex Solutions Ltd, opgericht in 1970 en met hoofdkantoor gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is een wereldleider in gespecialiseerde toepassingsoplossingen voor mijnbouw- en bouwmachines. Hun motto: "TODAY’S ANSWERS, TOMORROW’S TECHNOLOGY" Als OEM hebben ze een breed productassortiment dat is gebaseerd op Caterpillar knikgestuurde trucks.

HZC

HZC is de afkorting van Vakvereniging Het Zwarte Corps en behartigt de collectieve en individuele belangen van machinegebonden personeel in de bouw, grondverzet, wegenbouw, railinfra, waterbouw, gww-sector, afval en recycling, verticaal en horizontaal transport, landbouw, metaal, cultuurtechnische werken, funderingswerk en offshore.