Open menu
NL EN

ABC

Deze ABC pagina wordt gevormd door een alfabetische overzichtslijst van de in deze website met het icoon gemarkeerde tekst, woorden, namen, of foto's. Door op het icoon te klikken wordt u direct geleidt naar meer achtergrondinformatie, een toelichting, bronvermelding en/of verantwoording over het gelinkte item.

Tevens vindt u hier de directe linken naar (Nederlandse) bedrijven die Caterpillar machines gebruiken, OEM fabrikanten, schaalmodel fabrikanten, evenementen & shows, fan sites, custom schaalmodelbouwers, forums en (online) schaalmodel winkels.

F

FanKit Models

FanKit Models is een kleine Roemeense onderneming die in gelimiteerde series (resin) schaalmodellen van zeldzame en bijzondere civiele- en militaire voertuigen en bouwmachines uitbrengt.

First Dozer Ever

De Eerste Bulldozer ooit... in 1915 werd ergens in Amerika een "Bulldozer" commercieel aangeboden die beweerde op het werk van wel 40 mensen te kunnen besparen. De naam werd gegeven aan dit door paarden aangedreven schuifblad maar niemand weet waarom ....

FOGS

FOGS is de afkorting van Falling Object Guard Structure die Caterpillar hanteert voor de gecertificeerde bescherming tegen vallende voorwerpen, die direct aan de ROPS-cabine kan worden vastgebout.