Open menu
NL EN

ABC

Deze ABC pagina wordt gevormd door een alfabetische overzichtslijst van de in deze website met het icoon gemarkeerde tekst, woorden, namen, of foto's. Door op het icoon te klikken wordt u direct geleidt naar meer achtergrondinformatie, een toelichting, bronvermelding en/of verantwoording over het gelinkte item.

Tevens vindt u hier de directe linken naar (Nederlandse) bedrijven die Caterpillar machines gebruiken, OEM fabrikanten, schaalmodel fabrikanten, evenementen & shows, fan sites, custom schaalmodelbouwers, forums en (online) schaalmodel winkels.

I

Iconic Replicas

Iconic Replicas werd in januari 2017 opgericht in Melbourne, Australië en is een familiebedrijf dat wordt gerund door Leigh Hudson, gespecialiseerd in 1:50 schaalmodellen van Australische vrachtwagens zoals de PoweredbyCat Kenworth K100G en transportmiddelen zoals bijvoorbeeld een 40ft Flat Rack of open top container met wereldwijde verzending.

IMC Models

IMC Models focust zich als schaalmodelfabrikant op de wereld van zwaartransport, kranen en grondverzet. Het bedrijf gevestigd in Houten maakt met veel toewijding “handcrafted scalemodels” onder de noemer “Enjoy the little things!”.

International Directory of Model Construction Equipment

International Directory of Model Construction Equipment is een naslag werk dat in 1992 is verschenen aan de hand van Raymond E. Crilley SR. De volledige titel is "featuring Caterpillar - volume 1". Volgens mij is er nooit een Volume 2 verschenen. Dit Engelstalige boek staat vol met honderden foto's en wetenswaardigheden over alle Caterpillar schaalmodellen die tot 1990 zijn uitgebracht. Een aanrader! ISBN 0-9625212-2-1