Open menu
NL EN

Bosbouw machines

Robuuste, krachtige bosbouwmachines bos klaar voor uw werk. Volledige garantie, onderdelen ondersteuning en een snelle, eenvoudig onderhoud onderstrepen de inzet van Caterpillar voor de houtverwerkende industrie. Speciaal gebouwde bosbouw opties bieden een betrouwbare, duurzame werking.

Voor bosbouw hout uitsleep toepassingen bouwt Caterpillar een volledige lijn van zowel de Uitsleeptrekkers op rupsen als op banden. Of u nu werkt op steil terrein of bij slechte terreinomstandigheden, u vindt een Caterpillar Uitsleeptrekker die aan uw behoeften voldoet.

Uitsleeptrekkers op rupsen

Uitsleeptrekkers op rupsen geven bosbouwers de benodigde houvast onder de voeten waar zij voorheen met traditionele apparatuur niet aan de slag konden. Deze robuuste, duurzame machines werken in de steile hellingen en bieden een uitstekende beursgang in zachte, natte terreinomstandigheden.

Uitsleeptrekkers op banden

Caterpillar Uitsleeptrekkers op banden zijn ontworpen voor een maximale productiviteit. Een krachtige, efficiƫnte aandrijving, comfortabele cabine, ergonomische bediening en onderhoud functies zijn uitstekend gecombineerd om bosbouwers de laagste kosten per ton oplossing te bieden.

Series

Alle Bosbouw machines