Open menu
NL EN

Wegenbouwmachines

Caterpillar biedt een groot scala aan asfalteringsmachines die in de markt voor machines op rubber banden en stalen en rubber rupsen concurreren. Asfaltmachines en asfaltopnemers bieden veelzijdige en betrouwbare oplossingen.

Asfaltmachines op banden

Caterpillar Asfaltmachines op banden bieden superieure wendbaarheid op de werklocatie, ideaal voor toepassingen waarvoor de asfaltmachine veel moet rijden en moet worden verplaatst. Hun hoge vermogen en uitstekende mobiliteit helpen machinisten de mat te plaatsen waar zij hem willen hebben. Optionele bekrachtiging van de wielen van het draaibaar onderstel vergroot de trekkracht naar het draaibaar onderstel voor en/of achter, wat leidt tot een betere tractie. Alle modellen zijn voorzien van onafhankelijke invoersystemen, ontworpen voor het verminderen van naden en handmatige nabewerking. Elektronische zelfdiagnose van het aandrijf- invoersysteem zorgen voor een maximale efficiëntie bij het onderhoud en verminderen de stilstand van de machine.

Asfaltmachines op rupsen

Caterpillar Asfaltmachines op rupsen bieden superieure tractie voor werkzaamheden waarbij brede trekkers of grote mixvoertuigen vereist zijn. Een groot vermogen en uitstekende tractie zorgen voor een soepele en consistente werking, waardoor een mat ontstaat zonder naden of onregelmatigheden. De modellen zijn beschikbaar met stalen rupsen voor betrouwbaarheid en eenvoudig onderhoud, of met rubberen Mobil-trac™-systemen voor extra mobiliteit en een soepele, stille werking. Alle modellen zijn voorzien van onafhankelijke invoersystemen, ontworpen voor het verminderen van naden en handmatige nabewerking. Elektronische zelfdiagnose van het aandrijf- invoersysteem zorgen voor een maximale efficiëntie bij het onderhoud en verminderen de stilstand van de machine.

Asfaltafwerkbalken

Caterpillar asfaltafwerkbalken zijn voorzien van hydraulische breedteverstelling en elektrisch verwarmde afwerkbalkplaten. Ze zijn leverbaar in uitvoeringen met verlenging achter of verlenging vóór.

Series

Alle Wegenbouwmachines