Open menu
NL EN

ABC

Deze ABC pagina wordt gevormd door een alfabetische overzichtslijst van de in deze website met het icoon gemarkeerde tekst, woorden, namen, of foto's. Door op het icoon te klikken wordt u direct geleidt naar meer achtergrondinformatie, een toelichting, bronvermelding en/of verantwoording over het gelinkte item.

Tevens vindt u hier de directe linken naar (Nederlandse) bedrijven die Caterpillar machines gebruiken, OEM fabrikanten, schaalmodel fabrikanten, evenementen & shows, fan sites, custom schaalmodelbouwers, forums en (online) schaalmodel winkels.

T

Thomas Wilk

Thomas Wilk is auteur van de boeken "Caterpillar Seventy Five Years" en samen met Urs Peyer "Caterpillar D9-D9R" en mede auteur van "Das TAGEBAU Buch", en als vast redactie lid verbonden aan het Duitstalige magazine "Laster & Bagger en de Engelstalige App "Trucks & Construction" en tevens een zeer getalenteerd fotograaf die met zijn eigen bedrijf TCC zeer mooie kleuren jaarkalenders van nieuwe en klassieke bouwmachines op de markt brengt. Tenslotte in zijn overige vrije uren ook nog een zeer bekwame custom schaalmodelbouwer.

TKD (Technische Kontakt Dagen)

De Technische Kontakt Dagen (TKD) brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar, zodat u kunt vergelijken en testen.

De TKD 2023 vond plaats van donderdag 08 juni tot en met zaterdag 10 juni 2023. Hiervoor was 118.000 m2 parkeerterrein van de Floriade volledig afgegraven en omgebouwd naar de grootste buitenbeurs van West Europa in het Grondverzet- en recycling materieel.

Tonkin Replicas

Tonkin Replicas, gevestigd in Amerika, heeft in 2012 van Norscot de licentie overgenomen voor het produceren van Caterpillar schaalmodellen om de licentie vervolgens in 2015 weer volledig over te dragen aan Diecast Masters.

TowHaul

TowHaul is de merknaam voor TowHaul Corporation dba Smith Equipment USA, die custom zware off-road diepladers en trailers ontwerpt en produceert die operationele kosten verlagen en de mobiliteit verhogen in de open mijbouw industrie over de gehele wereld.

Trackson Company

Trackson Company werd opgericht in Milwaukee in 1922 en ontwikkelde en leverde hulpstukken voor tractor fabrikanten.De vroege Trackson hulpstukken waren populair op trekkers gebruikt voor de wegenbouw industrie, maar ook voor rups trekkers die op een slechte ondergrond moesten kunnen werken.

Trilex Modelli

Trilex Modelli is opgericht door Matteo en Jessica, twee gepassioneerde schaalmodelbouwers uit Brescia in Italië.

Trilex Modelli maakt kleine oplages en exclusieve hoogwaardige schaalmodellen op maat van Vrachtwagens en Grondverzet Machines. Zowel de ACCO Super Dozer als de ACCO Super Grader in schaal 1:50 zijn uitmuntende MINI-meesterwerken!

Trucks & Construction

Trucks & Construction  HET digitale magazine voor verzamelaars van vrachtwagens (Trucks) & bouwmachine (Construction) -modellen, kranen en zwaar transport. Het blad is Engelstalig en is beschikbaar voor op uw computer en als App voor uw iPhone of iPad.

Truckscaledrawings

Joop van der Touw creëerde gedurende vele jaren met zijn ongeëvenaarde technisch vakmanschap en teken skills vele unieke “Artistieke Impressies” van vrachtwagens. Uit het verleden of vrachtwagens die heden ten dage nog steeds rondrijden. Maar helaas is Joop van der Touw een aantal jaren geleden overleden.

Theo Gijsbers heeft al voor het overlijden van Joop al zijn tekeningen en copyrights mogen overnemen en daarom is zijn nalatenschap nu via www.TruckScaledrawings.com voor de liefhebbers nog altijd in te zien en zelfs beschikbaar.  Zijn trucks zijn in verschillende schalen tot in perfectie getekend en kunnen voor een bescheiden bedrag door Theo op diverse formaten op een uitstekende kwaliteit papier worden uitgeprint en naar u worden opgestuurd.  Van harte aanbevolen!