Open menu
NL EN

ABC

Deze ABC pagina wordt gevormd door een alfabetische overzichtslijst van de in deze website met het icoon gemarkeerde tekst, woorden, namen, of foto's. Door op het icoon te klikken wordt u direct geleidt naar meer achtergrondinformatie, een toelichting, bronvermelding en/of verantwoording over het gelinkte item.

Tevens vindt u hier de directe linken naar (Nederlandse) bedrijven die Caterpillar machines gebruiken, OEM fabrikanten, schaalmodel fabrikanten, evenementen & shows, fan sites, custom schaalmodelbouwers, forums en (online) schaalmodel winkels.

Z

ZTZ Logistics

ZTZ Logistics biedt een unieke logistieke totaaloplossing, waarbij zorggedragen wordt voor opslag, onderhoud, montage/demontage, cleaning & painting, shipping & transport. Ze hebben alle expertise in huis om de klant volledig te ontzorgen.

ZTZ Logistics heeft een leidende positie op gebied van service voor heavy-duty materieel. ZTZ Logistics is het centrale punt als het gaat om onderhoud, montage, reparatie, spuitwerk en schoonmaken van (Caterpillar) grondverzet materieel. Daarnaast is ZTZ Logistics gespecialiseerd in het demonteren van machines ten behoeve van containertransport. Een professioneel team van technici en monteurs staat altijd paraat voor actie.