Open menu
NL EN

ABC

Deze ABC pagina wordt gevormd door een alfabetische overzichtslijst van de in deze website met het icoon gemarkeerde tekst, woorden, namen, of foto's. Door op het icoon te klikken wordt u direct geleidt naar meer achtergrondinformatie, een toelichting, bronvermelding en/of verantwoording over het gelinkte item.

Tevens vindt u hier de directe linken naar (Nederlandse) bedrijven die Caterpillar machines gebruiken, OEM fabrikanten, schaalmodel fabrikanten, evenementen & shows, fan sites, custom schaalmodelbouwers, forums en (online) schaalmodel winkels.

W

Weiach Historik

Weiach Historik is een jaarlijks terugkerend bouwmachine en vrachtwagen evenement in de Kiesgrube (grindgroeve) bij Weiacher Kies AG, in Hard 8187 Weiach Zwitserland.

Historische bouwmachines, ratelende graafmachines, snuivende stoomwalsen, ratelende dumptrucks en het laatste moderne machinepark van partners in de wereld van bouwmachines en trucks. Een echte hoor en verwonder ervaring in de grindgroeve in Weiach.

WH

WH is de Engelse afkorting voor Waste Handler dat Caterpillar achter de type aanduiding toevoegd om aan te geven dat zijn machines speciaal zijn aangepast en uitgerust om op vuilstortplaatsen te kunnen werken.