Open menu
NL EN

ABC

Deze ABC pagina wordt gevormd door een alfabetische overzichtslijst van de in deze website met het icoon gemarkeerde tekst, woorden, namen, of foto's. Door op het icoon te klikken wordt u direct geleidt naar meer achtergrondinformatie, een toelichting, bronvermelding en/of verantwoording over het gelinkte item.

Tevens vindt u hier de directe linken naar (Nederlandse) bedrijven die Caterpillar machines gebruiken, OEM fabrikanten, schaalmodel fabrikanten, evenementen & shows, fan sites, custom schaalmodelbouwers, forums en (online) schaalmodel winkels.

J

Jac Rijk

Jac Rijk: De wereld als werk terrein.De wereld van het grondverzet heeft voor Jac Rijk geen geheimen. Zij staan internationaal aan de basis van wegen, spoorwegen en waterwegen; overal ter wereld ontginnen, verplaatsen en hervormen zij de wereld. Waar ook ter wereld. Dat is hun wereld.

Dankzij meer dan 75 jaar ervaring in een groot aantal landen wereldwijd, hebben zij zich in vier disciplines gespecialiseerd. Daardoor begrijpen zij daadwerkelijk wat belangrijk is in uw discipline. En weet u zeker dat hun mensen en machinepark optimaal zijn ingesteld op uw wereld.

Jake's Die Cast Models

Jake's Die Cast Models is de CCM en Diecast Masters dealer in Canada waar je altijd kunt rekenen op persoonlijke service en een scherpe prijs. U bent van harte welkom in de speciaalzaak van Jake (van origine Bob uit Nederland) gevestigd in Vancouver Island. Happy collecting!

Jan Hildebrand

Jan Hildebrand is een Duitse custom schaalmodel bouwer en hij ontwikkelt en produceert in kleine oplagen handgemaakte attachments voor Hydraulische graafmachines in schaal 1:50.

Janssen Group

Janssen Group, gevestigd in Maastricht, is een middelgroot aannemersbedrijf gespecialiseerd in grondverzet en grondtransport. Als familiebedrijf bestaat Jansen sinds 1965. Hun jarenlange vakmanschap ligt momenteel in handen van de derde generatie en tezamen 130 medewerkers met een modern (Caterpillar) machinepark. Naast de verhuur van een breed scala aan grondverzet materieel realiseren zij grondverzet projecten in (onder)aanneming ten behoeve van civieltechnische en milieukundige projecten.