Open menu
NL EN

ABC

Deze ABC pagina wordt gevormd door een alfabetische overzichtslijst van de in deze website met het icoon gemarkeerde tekst, woorden, namen, of foto's. Door op het icoon te klikken wordt u direct geleidt naar meer achtergrondinformatie, een toelichting, bronvermelding en/of verantwoording over het gelinkte item.

Tevens vindt u hier de directe linken naar (Nederlandse) bedrijven die Caterpillar machines gebruiken, OEM fabrikanten, schaalmodel fabrikanten, evenementen & shows, fan sites, custom schaalmodelbouwers, forums en (online) schaalmodel winkels.

V

Vermeer

Vermeer Corporation, Pella Iowa, Amerika ontwerpt en produceert horizontaal gestuurde boormachines, pneumatisch gereedschap pers- en vacu├╝msystemen. Als OEM hebben ze een breed product scale dat voorzien is van een Caterpillar krachtbron. Schaalmodellen van Vermeer zijn te vinden in mijn Collectie categorie PoweredbyCat

VPAT Blade

VPAT is de afkorting van Variable Pitch Angle Tilt. Met een Caterpillar VPAT blad op een Caterpillar dozer kan de machinist de bladheffing, -hoek en -kanteling gelijktijdig hydraulisch aanpassen met behulp van de ergonomisch ontworpen bladbediening.