Open menu
NL EN

ABC

Deze ABC pagina wordt gevormd door een alfabetische overzichtslijst van de in deze website met het icoon gemarkeerde tekst, woorden, namen, of foto's. Door op het icoon te klikken wordt u direct geleidt naar meer achtergrondinformatie, een toelichting, bronvermelding en/of verantwoording over het gelinkte item.

Tevens vindt u hier de directe linken naar (Nederlandse) bedrijven die Caterpillar machines gebruiken, OEM fabrikanten, schaalmodel fabrikanten, evenementen & shows, fan sites, custom schaalmodelbouwers, forums en (online) schaalmodel winkels.

K

Ken "SoCal" Rudenski

Ken Rudenski is de drijvende kracht achter de website SoCalEarthMovers.com: Kijken dus!

Kens Custom Models

Ken Wheeler is een Amerikaanse custom schaalmodelbouwer en de man achter Kens Custom Models. De focus ligt op custom gebouwde Caterpillar schaalmodellen, hulpstukken en onderdelen in schaal 1:50. Hij is gespecialiseerd in luchthaven sneeuwruimers, sloop-, grondverzet- en bouwmachines en zwaar transport trucks.Bestellen kan via de website van Buffalo Road Imports (BRI)

Keystone Construction Diecast

Keystone Construction Diecast en Keystone Models Mfg zijn eigendom van Butch Diggins. Bezoek zijn website om dat ene zeldzame ontbrekende vrachtwagen- of grondverzet model of bouwkit in uw verzameling te vinden.

Komptech

Komptech, opgericht in 1992 en gevestigd in Oostenrijk,  is de marktleider op het gebied van afval- en recyclingmachines en biedt meer dan 20 verschillende machines voor het verkleinen, zeven, scheiden en composteren van verschillende materiaalsoortenAls OEM hebben ze een breed product scale dat voorzien is van een Caterpillar krachtbron. Schaalmodellen van Komptech zijn te vinden in mijn Collectie categorie PoweredbyCat

Krachtvoer DIGIZINE

KRACHTVOER DIGIZINE is de tweejaarlijkse digitale uitgave door PON Equipment, de officiƫle Caterpillar dealer van Nederland.

Meer weten over dit digitale magazine voor de Caterpillar machinist en fans boordevol met met mooie foto's en bijzondere artikelen over (de nieuwste) Caterpillar machines? Neem een kijkje op CLUB MAGAZINES. Krachtvoer = Leesvoer!

Kress Corporation

Kress Corporation is gevestigd in Brimfield, Illinois in Amerika, slechts 20 minuten ten westen van Peoria, waar het hoofdkantoor van Caterpillar is gevestigd! Kress is 's werelds toonaangevende fabrikant van speciale transportdragers, met machines die wereldwijd actief zijn in de metaal- en materiaal overslag industrie. Elke Kress machine biedt uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid, een robuuste constructie en een hoog laadvermogen, waardoor klanten een duurzame, kostenefficiĆ«nte machineoplossing krijgen die is gebouwd om aan de toepassingsvereisten te voldoen. De lange traditie van uitmuntendheid van Kress wordt voortgezet met de productlijn voor speciale transportdragers die is ontworpen en gebouwd om superieure prestaties, uitstekende betrouwbaarheid en verbeterde levenscycluswaarde te leveren. #GlobalSolutionsForTheLongHaul

Als OEM hebben ze een breed product scala dat voorzien is van een Caterpillar krachtbron. Het eerste schaalmodel van KRESS is binnenkort te vinden in mijn Collectie categorie PoweredbyCat