Open menu
NL EN

ABC

Deze ABC pagina wordt gevormd door een alfabetische overzichtslijst van de in deze website met het icoon gemarkeerde tekst, woorden, namen, of foto's. Door op het icoon te klikken wordt u direct geleidt naar meer achtergrondinformatie, een toelichting, bronvermelding en/of verantwoording over het gelinkte item.

Tevens vindt u hier de directe linken naar (Nederlandse) bedrijven die Caterpillar machines gebruiken, OEM fabrikanten, schaalmodel fabrikanten, evenementen & shows, fan sites, custom schaalmodelbouwers, forums en (online) schaalmodel winkels.

Q

QR code

Een QR-code is een bepaald type tweedimensionale streepjescode. De letters QR zijn een afkorting van Quick Response ("snel antwoord"). De code werd in 1994 ontwikkeld om snel decodeerbaar te zijn. QR-codes waren oorspronkelijk bedoeld voor het identificeren van auto-onderdelen, maar worden inmiddels wereldwijd algemeen gebruikt in tijdschriften, posters, bushaltes, visitekaartjes en websites.

Wilt u voortaan ook op uw smartphone altijd op de hoogte blijven van het laatste MiniMovers nieuws over Caterpillar schaalmodellen? Gebruik dan de www.minimovers.nl QR-code!

Quarry Diecast Models (QDM)

Quarry Diecast Models (QDM) is gevestigd in Australiƫ en wordt gerund door Sandra en Gary Wren. QDM verkoopt (Caterpillar) bouwmachines en vrachtwagens van alle schaalmodel fabrikanten zowel als klein serie fabrikanten. Daarnaast produceert QDM ook zijn eigen merk van accessoires en modellen onder de QDM banner.