Open menu
NL EN

FanKit Models

Over FanKit Models

FanKit Models maakt miniatuur modellen in verschillende schalen (1/50, 1/35, 1/72) van civiele- en militaire voertuigen en bouwmachines. Alle schaalmodellen zijn handgemaakt van resin met behulp van verschillende accessoires zoals foto etched materiaal, offset druk decals en professionele airbrush verf en worden zo gedetailleerd mogelijk in overeenstemming met de gebruikte schaal nagebouwd.

FanKit Models heeft meer dan acht jaar ervaring in het bouwen miniaturen. Alle productie stappen (prototype, gieten, montage en schilderen) worden volledig in eigen beheer gerealiseerd.

De toekomst

De toekomst van FanKit Models is de voortzetting van zijn leveringsprogramma met kleine series van exclusieve civiele- en militaire voertuigen en bouwmachines. FanKit Models streeft er naar om met veel passie modellen te ontwikkelen en produceren voor de echte liefhebbers en verzamelaars van deze unieke schaalmodellen.

De vrouw achter FanKit Models is Simona Macelaru. Simona spreekt goed Engels, en kan het liefst via haar e-mail adres fankitmodels@yahoo.com, prima met u communiceren als u meer informatie wilt over een specifiek schaalmodel of overweegt voor u bedrijf een schaalmodel te laten ontwikkelen.

Nieuwsgierig? Bezoek dan zeker de website!

Beschikbare modellen

FanKit Models heeft zojuist een nieuw en uniek custom gebouwd resin schaalmodel in schaal 1:50 uitgebracht:

  • KRESS 200C III Coal Hauler 

In nauwe samenwerking met Kari van K+ Mining Models gevestigd in Zwitserland is dit ENORME schaalmodel van de KRESS 200C III Coal Hauler ontworpen, ontwikkeld en gemaakt volgens de hoogste normen:  Talrijke kleine details,  echte rubber banden, opklapbare bordesladder,  en stuurbare assen om maar een paar dingen te benoemen. Zonder twijfel een MUST HAVE voor iedere grondverzetverzamelaar en een welkome aanvulling op mijn PoweredbyCat collectie. #HUGHINSCALE

Mocht u dus interesse hebben in dit gebouwde schaalmodel van deze unieke versie van de KRESS 200C III Coal Hauler neem dan contact op. Alleen dan bent u verzekerd dat het model ook daadwerkelijk voor u geproduceerd wordt. 

De verkoopprijs van dit zeer gelimiteerde model bedraagt 1250,- euro voor een volledig gebouwd en gespoten model.

Wilt u bestellen? kijk dan hier: KRESS 200C III Coal Hauler

FanKit Models heeft  wederom een nieuw en uniek custom gebouwd schaalmodel in schaal 1:50 uitgebracht:

  • Caterpillar DW21 met Athey PR21 getrokken dumper

Dit unieke model van de Caterpillar DW21 met Athey PR21 getrokken dumper wordt custom geproduceerd in een zeer gelimiteerd aantal. Mocht u dus interesse hebben in dit gebouwde schaalmodel van deze unieke versie van de Caterpillar DW21 met Athey PR21 getrokken dumper neem dan contact op. Alleen dan bent u verzekerd dat het model ook daadwerkelijk voor u geproduceerd wordt. De verkoopprijs van dit zeer gelimiteerde model bedraagt 330,- euro voor een volledig gebouwd en gespoten model.

Wilt u bestellen? kijk dan hier: FanKit Models - Caterpillar DW21 met Athey PR21 getrokken dumper

Dankzij de medewerking van enkele Oshkosh fans verzamelaars is in een perfecte samenwerking met FanKit Models dit unieke 1:50 schaalmodel van de Oshkosh J30120 6x4 Zwaar transport trekker gerealiseerd!

  • Oshkosh J30120 6x4 Zwaar transport trekker

Een schaalmodel om trots op te zijn! Deze met recht monster truck is in 1:1 uitvoering van een Caterpillar 3408 diesel motor als krachtbron. PoweredbyCat mag dit model niet de verzameling van de diehard Caterpillar verzamelaar ontbreken. Ik heb mijn bestelling reeds geplaatst!

De Oshkosh J30120 6x4 Zwaar transport trekker wordt in een zeer gelimiteerd aantal geproduceerd in resin en kan op verzoek in de door u gewenste bedrijfsuitvoering worden gebouwd of Oshkosh kleur worden gespoten.

Wilt u bestellen? kijk dan hier: FanKit Models - Oshkosh J30120 Prime Mover

De Delta PL95H hydrostatische Pijpenlegger wordt gemaakt door Delta Machinery, gevestigd in Moerdijk, Nederland en PoweredByCat door een Caterpillar C13 Acert Tier III motor goed voor 440hp.

Dankzij de medewerking van Delta Machinery en enkele die hard verzamelaars is in een perfecte samenwerking met FanKit Models dit unieke 1:50 schaalmodel van de Delta Machinery PL95H Pijpenlegger gerealiseerd! Een model om trots op te zijn!

De Delta Machinery PL95H Pijpenlegger wordt in een zeer gelimiteerd aantal geproduceerd in resin en is voorzien van metalen rupsen.

  • Delta Machinery PL95H Pijpenlegger

De verkoopprijs van dit zeer gelimiteerde model bedraagt 430,- euro voor een volledig gebouwd en gespoten model. Dit unieke model van de Delta Machinery PL95H Pijpenlegger is geproduceerd in een zeer gelimiteerd aantal voor de echte verzamelaar.

Wilt u bestellen? kijkje dan hier: FanKit Models - Delta Machinery PL95H pijpenlegger

Dankzij de medewerking van enkele MOL fans is in een perfecte samenwerking met FanKit Models dit unieke 1:50 schaalmodel van de MOL F6566 6x6 "Oilfield" vrachtwagen gerealiseerd.

  • MOL F6566 6x6 "Oilfield" vrachtwagen #FKM50007

Een schaalmodel om trots op te zijn! Deze met recht monster truck is in 1:1 uitvoering van een Caterpillar diesel motor als krachtbron. PoweredbyCat mag dit model niet  in de verzameling van de diehard (Caterpillar) truck verzamelaar ontbreken.

De MOL F6566 6x6 "Oilfield" vrachtwagen wordt in een zeer gelimiteerd aantal geproduceerd in resin en kan op verzoek in de door u gewenste bedrijfsuitvoering worden gebouwd.  LET OP: ook als kit en in schaal 1:87 te bestellen! 

Wilt u bestellen? kijk dan hier: FanKit Models - MOL F6566 6x6 "Oilfield" vrachtwagen

FanKit Models heeft wederom een nieuw en uniek custom gebouwd  resin schaalmodel in schaal 1:50 uitgebracht:

  • Caterpillar DW21 Series C met No. 470 Scraper

    Wilt u bestellen? kijk dan hier: FanKit Models -  Caterpillar DW21 Series C met No. 470 Scraper

De Caterpillar DW21 Series C met No. 470 Scraper wordt in een zeer gelimiteerd aantal geproduceerd in resin en kan op verzoek in de door u gewenste bedrijfsuitvoering worden gebouwd.

FanKit Models verzend wereldwijd en daarnaast komen zij een aantal keren per jaar naar de NAMAC Beurs in Houten en nemen zijn deel aan de jaarlijkse Modelshow Europe in Ede, Nederland en de EBIANUM Modelshow in Zwitserland

Bestellen of gewoon nieuwsgierig? Bezoek dan FanKit Models