Open menu
NL EN

HIGRO

HIGRO

HIGRO staat voor HIstorisch GROndverzet en is een jaarlijks terugkerend evenement.

Het is een uniek treffen van historische grondverzetmachines. U kunt deze oldtimers en klassiekers niet alleen van dichtbij bewonderen maar ook daadwerkelijk aan de slag zien! Ook dit jaar zullen er weer de nodige Caterpillar "Golden Oldies" machines aanwezig zijn. Uw kans om mooie actie foto's te maken.

Dit jaar vind het evenement plaats op 9, 10 en 11 mei 2024. Locatie: "Beusichem Zandwinning K3 Delta". Het adres: De Molenkampen, Beusichemse Broeksteeg Beusichem. De openingstijden: Donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Alle informatie en de mogelijkheid om u aan te melden als deelnemer voor dit unieke evenement is terug te vinden op de website www.historischgrondverzet.nl en op HIGRO Facebook Contactpersonen: Willy Laarakkers (info@higro.nl) en Gijsbertus v.d. Hoofdakker (gijsbertusv.d.hoofdakker@gmail.com)

HIGRO: WE MAKE THE EARTH MOVE

Om u alvast een beetje in de sfeer te brengen een kleine foto impressie van enkele Caterpillar grondverzetmachines machines die in eerdere jaren aan het evenement deelnamen, gemaakt door de Huub van Dijk van Bouwmachinesvantoen.nl: