Open menu
NL EN

Modelshow Europe 2023

18 maart 2023

Zaterdag 18 maart 2023 vind de 30e Modelshow Europe in de bloemenveiling van Plantion te Ede plaats. Dit evenement mag u niet missen!     

Op deze speciale tentoonstelling kan men allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. Deze Modelshow Europe tentoonstelling is door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa.

Vele verzamelaars en bouwers tonen op de Modelshow Europe hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook zal er een ruim aanbod zijn van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke te koop aangeboden worden.

Natuurlijk zal MiniMovers samen met een aantal vrienden tijdens de Modelshow Europe 2023 in en rondom onze stand aanwezig zijn.

U vindt ons op onze vertrouwde locatie:  stand 39-44

Momfer Models

Toen ik, vorig jaar oktober 2022,  mijn 60ste (zestig) verjaardag vierde werd ik enorm verrast met een door Momfer Models custom gebouwde Caterpillar SIXTY in schaal 1:48.

Nieuwsgierig geworden?  Kom naar de Modelshow Europe 2023 om deze unieke Caterpillar SIXTY te bewonderen in onze stand.

Dan Models

 Dan Models, uit RoemeniĆ«,  is met een stand aanwezig en zal zijn nieuwe custom resin schaalmodel in schaal 1:50 zeker meenemen:

  • Caterpillar D7E  Dozer met LaPlant-Choate B75 Blad

Met het custom schaalmodel van deze 19vijftiger jaren Caterpillar DD7E 7M Dozer met LaPlant-Choate B75 Blad in schaal 1:50 wordt de line-up van een mooie reeks klassiekers van Caterpillar dozers in de verkleinde uitvoering aangevuld met een unieke replica!