Open menu
NL EN

Modelshow Europe 2024 - Laster & Bagger

28 februari 2024

Zaterdag 16 maart 2024 vind de 31e Modelshow Europe in de bloemenveiling van Plantion te Ede plaats. Dit evenement mag u niet missen!       

Op deze speciale tentoonstelling kan men allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. Deze Modelshow Europe tentoonstelling is door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa.

Vele verzamelaars en bouwers tonen op de Modelshow Europe hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook zal er een ruim aanbod zijn van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke te koop aangeboden worden.

Het aftellen is begonnen:  The Place to be! Zaterdag 16 maart 2024

Daniel Wietlisbach de man achter het team van  Laster & Bagger komt speciaal vanuit Zwitserland naar de Modelshow Europe ter promotie van HET full colour magazine voor verzamelaars van vrachtwagens (Laster) & bouwmachine (Bagger) -modellen, kranen en zwaar transport. 

Dit is de kans om hem live te ontmoeten en wellicht meteen met extra korting een abonnement op Laster & Bagger af te sluiten -)

NEWS 2024 Modelshow Europe 2024 ACTION Laster und Bagger.pdf
NEWS 2024 Modelshow Europe 2024 Flyer Laster und Bagger.pdf

Meer nieuws