Open menu
NL EN

Laster & Bagger

Over Laster & Bagger

Mijn Visie

Ik denk dat het wordt tijd dat wij, de verzamelaars van schaalmodellen van bouwmachines, onze eigen tijdschrift hebben! We willen de belangrijkste attractie zijn. Niet alleen dienen als bladvulling of sidekicks in andere publicaties.

Ik heb voor mezelf eerst drie jaar met dit idee rondgelopen. Nu wil ik dit zeer mooie verzamelaars magazine, samen met betrokken verzamelaars en freelance medewerkers, gaan en blijven realiseren.

De inhoud

Laster & Bagger is HET full colour magazine voor verzamelaars van vrachtwagens (Laster) & bouwmachine (Bagger) -modellen, kranen en zwaar transport. Het blad is Duitstalig.  GRATIS gedetailleerde Engels vertalingen van de belangrijkste inhoud en artikelen zijn beschikbaar op de website.

Dit betekent dat er in Laster & Bagger alle ruimte is voor het volgen van het complete arsenaal van de bouw modellen: grondverzet, tunnel, hoogbouw, de aanleg van wegen, mijnbouw, vrachtwagens, mobiele en bouwkranen en de zwaar transport industrie. Alle schalen van 1:87 tot 1:16 worden behandeld, zij het als een nieuwe introductie van fabrikanten of het model van de maand, in diorama's of in verzamelaars portretten. Dus meer inhoud en meer leesplezier!

Aarzel niet om nu uw eigen abonnement af te sluiten! Het zou mij een groot genoegen zijn u te mogen verwelkomen als abonnee en lezer.

Daniel Wietlisbach

Abonnement

U krijgt bij het abonnement 6 nummers per jaar kosten [inclusief verzending]:

  • CHF 84.- (Zwitserland)
  • EUR 74.- (Duitsland)
  • EUR 77.- (Alle andere landen)

Abonnementen beginnen met het eerst volgende nummer wat uitkomt en worden automatisch verlengd aan het einde van elk jaar, tenzij we een schriftelijke afmelding krijgen voor de opzegtermijn.

Ja, ik wil een abonnement op Laster & Bagger!

Laster & Bagger 2024-3

De derde uitgave in 2024 van Laster & Bagger is NU UIT!

In dit nummer, naast vele andere interessante artikelen, volop aandacht voor de CZM EK160 Cilinder boorinstallatie (gebouwd op de Caterpillar 330 Graafmachine) recent In schaal 1:50 door Diecast Masters uitgebracht in een gelimiteerde oplage voor CZM maar via de Diecast Masters verkooppunten nu ook beschikbaar naar de verzamelaars.

In dit nummer tot slot nog een gaaf verzamelaars portret over onze Amerikaanse vriend en mede verzamelaar Shay Stutsman die een waanzinnig mooie collectie (custom) grondverzetmachines van Caterpillar schaalmodellen in schaal 1:50 heeft. #MUSTREAD!

Contact

Commentaar op de artikelen? Geef je eigen idee├źn aan ons door. Help ons om de vormgeving van het blad te verbeteren.

Ik ben blij om alle feedback te ontvangen.

Laster & Bagger

Daniel Wietlisbach

Webergutstrasse 5

3052 Zollikofen

Zwitserland

Tel +41 (0)78 601 74 44

redaktion@lasterundbagger.net

Laster & Bagger 2024-3

Laster & Bagger 2024-2

Laster & Bagger 2024-1

Laster & Bagger 2023-5

Laster & Bagger 2023-5

Laster & Bagger 2023-4

Laster & Bagger 2023-3

Laster & Bagger 2023-2

Laster & Bagger 2023-1