Open menu
NL EN

Modelshow Europe 2024 - Cornelis

2 maart 2024

Aankomende zaterdag 16 maart 2024 vind de 31e Modelshow Europe in de bloemenveiling van “Plantion” te Ede plaats. Dit evenement mag u niet missen!   

Op deze speciale tentoonstelling kan men allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. Deze Modelshow Europe tentoonstelling is door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa.

Vele verzamelaars en bouwers tonen op de Modelshow Europe hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook is er een ruim aanbod zijn van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke te koop aangeboden worden.

Het aftellen is begonnen:  The Place to be! Zaterdag 16 maart 2024

Binnen onze groep van Caterpillar verzamelaars worden er door diverse custom bouwers nu ook unieke varianten van machines vervaardigt met behulp van een 3D printer.

Ik ben er van overtuigd dat de 3D techniek, alhoewel nu nog volop in ontwikkeling en binnen de onze hobby en eigenlijk nog in de kinderschoenen staat, in rap tempo ons als verzamelaar de kans zal geven een specifiek schaalmodel, wat je absoluut in je verzameling wilt hebben, voor een acceptabel bedrag te laten ontwerpen en bouwen.

Medeverzamelaar Cornelis uit Nederland heeft die stap al gemaakt.  Hij ontwerpt, print en bouwt volledig in eigen beheer voor zichzelf custom 3D geprinte Caterpillar modellen in schaal 1:50. Wat meteen opvalt is de uitstekende kwaliteit en de hoge mate van detaillering van zijn projecten.  Meer dan de moeite waard om hem te bezoeken en zijn nieuwste modellen te gaan bewonderen. 

Alvast een klein tipje van de sluier -) Benieuwd naar al zijn nieuwste custom projecten?  Cornelis kunt u vinden op stand 187-190!

Meer nieuws