Open menu
NL EN

Laster & Bagger 2024-3

4 mei 2024

Laster & Bagger is HET full colour magazine voor verzamelaars van vrachtwagens (Laster) & bouwmachine (Bagger) -modellen, kranen en zwaar transport. Het blad is Duitstalig. GRATIS gedetailleerde Engels vertalingen van de belangrijkste inhoud en artikelen zijn beschikbaar op de website. 

De derde uitgave in 2024 van Laster & Bagger is NU UIT!

In dit nummer, naast vele andere interessante artikelen,  volop aandacht voor de CZM EK160 Cilinder boorinstallatie (gebouwd op de Caterpillar 330 Graafmachine)  recent In schaal 1:50 door Diecast Masters uitgebracht in een gelimiteerde oplage voor CZM maar via de Diecast Masters verkooppunten nu ook beschikbaar naar de verzamelaars.

In dit nummer tot slot nog een gaaf verzamelaars portret over onze Amerikaanse vriend en mede verzamelaar Shay Stutsman die een waanzinnig mooie collectie (custom) grondverzetmachines van Caterpillar schaalmodellen in schaal 1:50 heeft. #MUSTREAD! 

Meer weten over dit full-color magazine voor de verzamelaar? Neem een kijkje op Laster & Bagger of nog beter, kies net als ik voor: Ja, ik wil een abonnement op Laster & Bagger!

GEWOON DOEN!

Meer nieuws