Open menu
NL EN

Caterpillar D7 WWII Dozer [Quarter Kit 1:48]

16 januari 2024

Al geruime tijd in mijn verzameling en nu eindelijk maar eens even de tijd gemaakt om de eerste foto van deze kit in de Caterpillar Dozer Series in mijn collectie te plaatsen:

  • Caterpillar D7 WWII gepantserde Dozer #GAS50123K

In 1995 is Promodels / Quarter Kit vanuit Parijs in Frankrijk, begonnen met het verkopen van kits en gebouwde miniaturen van militaire voertuigen in schaal 1:48 onder de merknaam: GASO.LINE. Daarnaast kwamen er ook al snel diorama‚Äôs en een zeer breed scala aan accessoires. Ook levert men modificaties van bestaande schaalmodellen op basis van Solido als kits en schaalmodellen die volledig in eigen beheer worden uitgebracht onder de naam: Master Fighter. Alle modellen worden samengesteld uit resin, metaal, foto etched materiaal voor het fijne werk en offset druk decals voor de type aanduidingen en de benaming van elk model.

De man achter Promodels / Quarter Kit heet Olivier Saint-lot. Olivier spreekt nauwelijks Engels, maar kan in het Engels via een e-mail prima met u communiceren als u meer informatie wilt over zijn unieke kits en schaalmodellen.  

Natuurlijk zal van de Caterpillar D7 WII gepantserde Dozer kit een Making-of opgestart worden.  Nu eerst beginnen met de bouwtekening goed te lezen en vervolgens alle onderdelen bouw te klaar maken. #werkinuitvoering

Meer nieuws