Open menu
NL EN

Wijchense Miniaturen beurs 2023

7 mei 2023

Op zondag 7 mei 2023 werd voor de allereerste keer de "Wijchense Miniaturen beurs" georganiseerd. Op initiatief van Matthew Arntz een nieuwe beurs op de jaar kalender voor landbouw-, grondverzet- en transport miniaturen in schaal 1:32 en 1:50.

De "Wijchense Miniaturen beurs" werd gehouden van 10.00 tot 16:00 in party- en congrescentrum "Verploegen", Woeziksestraat 100 in Wijchen.  Veel tentoonstellingsruimte, gratis parkeren en uitstekend bereikbaar vanuit alle windrichtingen.

Gertjan en Wouter bemande gezamelijk een stand met de nieuwste Diecast Masters schaalmodellen, promotie voor Laster & Bagger magazine en tal van custom (3D) projecten. 

Speciaal voor de custom bouwers had PO Miniatuurbouw een uitgebreidt scala aan 3D geprinte landbouw (1:32) en grondverzet (1:50) kits en onderdelen.

Onze vrienden Eric & Diana van GiftDigger.com, dé webshop met stoere en leuke producten runden een goed gevulde stand. De speciale "zandhaas" autosjaals,  de sloopkogel in schaal 1:50 en de bekende Buurman en Buurman figuren vonden gretig aftrek. 

Absoluut de complimenten voor iniatief nemer Matthew! Samen met zijn familie heeft hij een perfect georganiseerde meeting neergezet en met meer dan 500 bezoekers kun je zonder meer zeggen GESLAAGD! Wij gingen na een super evenement compleet met Dweilband optreden (!) en een goody bag tevreden naar huis.  Wij kijken nu al uit naar de datum in 2024! 

Voor iedereen nu nagenieten met de foto's en YouTube beelden!

Gertjan en Wouter 

Diecast Masters

Laster & Bagger

Laster & Bagger is HET full colour magazine voor verzamelaars van vrachtwagens (Laster) & bouwmachine (Bagger) -modellen, kranen en zwaar transport. Het blad is Duitstalig. Gedetailleerde Engels vertalingen van de belangrijkste inhoud en artikelen zijn beschikbaar op de website. Ook beschikbaar via App (voor iPhone en Android) voor op je tablet, thuiscomputer of mobiele telefoon.  

Meer weten over dit full color magazine voor de verzamelaar? Neem een kijkje op Laster & Bagger of nog beter, kies net als ik voor: 

Ja, ik wil een abonnement op Laster & Bagger!

Gertjan 

GiftDigger.com