Open menu
NL EN

Modelshow Europe 2015

21 maart 2015

Zaterdag 21 maart 2015 vond de 24e Modelshow Europe in de bloemenveiling van Plantion te Ede plaats.

Op deze speciale tentoonstelling kon men weer allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. Deze Modelshow Europe tentoonstelling is door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa.

Vele verzamelaars en bouwers toonden wederom op de Modelshow Europe hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook was er een ruim aanbod van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke te koop aangeboden werden.

Ad Gevers bemande samen met Anton Monshouwer, Richard van der Horst, Huub van Dijke (Bouwmachinesvantoen en Bouwmachinesvannu), Gertjan Veld & Jack Schrijen weer een gezamenlijke stand.

MiniMovers ondersteunde Daniel Wietlisbach (die speciaal vanuit Zwitserland overkwam) met een speciale promotie actie voor het tijdschrift BAGGERMODELLE.

Vriend en Caterpillar verzamelaar Bruce R, beter bekend als de man achter de Black Rat Model Collectie was natuurlijk aanwezig en had voor de Caterpillar liefhebbers een enorme verrassing meegenomen: een uniek met de hand gebouwd schaalmodel van de Caterpillar DD9H met Collin Ripper in schaal 1:50.

Ik ben dan ook zeer blij dat ik exclusief een kleine foto serie van dit “one of a kind” meesterwerkje mocht maken en op www.minimovers.nl met u mag delen.

Alle Caterpillar verzamelaars, die net als ik, heel graag dit schaalmodel aan hun collectie zouden willen toevoegen, moet ik voor nu helaas teleurstellen: Er is slechts één model gebouwd en NEE(!) het is niet te koop. Misschien dat een andere custom bouwer geïnspireerd wordt door het zien van de foto's van dit model......

Onder de naam cADSttachements verschijnen met regelmaat klein serie exclusieve kits die het mogelijk maken een machine variant of een unieke worktool aan uw Caterpillar verzameling toe te voegen.

Tijdens de Modelshow Europe 2015 onthulde Ad Gevers wederom een nieuw kit:

  • Caterpillar Lier Kit #51

Wilt u deze kit bestellen neem dan contact op met Ad Gevers. Hij is direct bereikbaar via e-mail: adscattachments@upcmail.nl Ad Gevers verzend wereldwijd en accepteert PayPal betaling. Ook is het mogelijk om kits van cADSttachments te bestellen via Buffalo Road Imports (BRI) in Amerika.

Vriend, Caterpillar verzamelaar en vakfotograaf Thomas Wilk van TCC fotowerk was natuurlijk aanwezig en maakte van dit unieke evenement een mooie foto reportage.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de foto!

Wordt vervolgd....