Open menu
NL EN

MINITRUCK 2023

24 juni 2023

Op zaterdag 24 juni 2023 vond de MINITRUCK 2023 plaats in EXPO Houten, aan de Meidoornkade 24 in Houten.  

Natuurlijk lag de focus tijdens het event op vrachtwagens, vrachtwagens en nog veel meer vrachtwagens,  in alle schalen en soorten, maar ook voor de (Caterpillar) grondverzet machine verzamelaars was er zeker wat te beleven. 

Voor ons een geslaagd event. Tal van oude bekenden gezien en tevens een aantal nieuwe veel belovende contacten gelegd. al met al meer dan de moeite waard om het MINITRUCK 2023 Event te bezoeken!

Veel plezier met onze foto's!

Gertjan, Sander & Wouter 

FanKit Models

FanKit Models vanuit Roemenie toonde naast haar brede programma aan vrachtwagens zoals de Oshkosh J30120 6x4 Zwaar transport trekker in schaal 1:87 en 1:50 ook de nieuwe custom Caterpillar 977L Rupslader.  GEWELDIG!

 Dit unieke model van de Caterpillar 977L Rupslader is voorzien van de originel Amerikaanse cabine (bedankt Shay S!) en wordt custom geproduceerd in een zeer gelimiteerd aantal. Mocht u dus interesse hebben neem dan contact op per e-mail via fankitmodels@yahoo.com.   

Na mijn bezoek aan de stand van FanKit Models ging ik huiswaarts met mijn nieuwste aanwinsten -)

Meer foto's zien? Bekijk dan de reviews van de Caterpillar 977L Rupslader en Oshkosh J30120 6x4 Zwaar transport trekker door op de foto's te klikken.

Dan Models

Ook Dan Models uit RoemeniĆ«, voorheen bekend als Miniatur-Models.com toonde een selectie van zijn Caterpillar Golden Oldies zoals de Caterpillar D7 en D6 Dozer in verschillende varianten en super gedetailleerde Amerikaanse vrachtwagens, waaronder een aantal nieuwe specials die als 3D model en kit in schaal 1:50 uitgebracht worden. Helaas zijn de Freightliner Vrachtwagen en Dodge D500 Pickup niet voorzien van een Caterpillar krachtbron, maar voor deze keer als teaser toch gedeeld. 

We onderzoeken of het mogelijk is om deze modellen In Caterpillar Pac Man  Old Caterpillar Yellow met passende (Caterpillar) lading te realiseren.  Wordt vervolgd en alle input met foto's uit uw archief is meer dan welkom! 

Na mijn bezoek aan de stand van Dan Models ging ik huiswaarts met mijn nieuwste aanwinsten -) 

Meer foto's zien? Bekijk dan de reviews van de Caterpillar D6 Dozer, Caterpillar MD6 Pijpenlegger en Caterpillar DW6 Landbouw tractor door op de foto's te klikken. 

GESPOT!

In alle schalen en materialen, handgebouwd, verbouwd, golden oldies, al dan niet RC de Caterpillar schaalmodellen die wij gespot hebben bij deelnemers van de MINITRUCK 2023.