Open menu
NL EN

Caterpillar 950M Wiellader

Caterpillar 950M Wiellader
Mini specs
Fabrikant:
Diecast Masters
Nummer:
85914
Schaal:
1:50
Jaar:
2017
Status:
Beschikbaar
Type:
Middelgrote Wielladers

Het model van de Caterpillar 950M Wiellader in schaal 1:50 is in 2017 als #85914 uitgebracht door Diecast Masters in het "High Line Series"

Gepresenteerd in de "High Line Series" verzamelaars verpakking, full colour bedrukte metalen doos, inclusief machinefoto's en technische specificaties

De Caterpillar 950M wiellader van Diecast Masters in schaal 1:50 heeft een aantal subtiele gietmal veranderingen ten opzichte van het vorige model uit de "K" Series dat voor het eerst werd uitgebracht door Tonkin Replicas. Het meest opvallende verschil is de getande zwarte wiellader bak die een licht hoekige snijrand heeft en is gemonteerd op een Fusion snelwissel, die meer waar voor zijn geld biedt en de verzamelaar in staat stelt een ander Caterpillar hulpstuk te gebruiken!

Het contragewicht van het 950M Model verschilt enigszins van dat van de "K" Series en er zijn enkele subtiele wijzigingen in de cabine. De zijroosters aan de achterkant van de motorruimte zijn bedrukt in plaats van geperforeerd in het diecast metaal.

De achterkant van de 950M heeft een nieuw ontwerp met naar achteren gerichte rijlichten en een veiligheidscamera. De radiatorgrill heeft een zeer fijn gestructureerd oppervlak dat er echt authentiek uitziet. Verder is het model voorzien van metalen veiligheidsleuningen en aan weerszijden van het scharnierend chassis gemonteerde toegangsladders naar de cabine.

De finishing touch zijn de kleine veiligheidswaarschuwingslabels en de algehele lak afwerking is van een hoog niveau, met overgeschilderde koppelpunten en scherp aangebrachte Caterpillar Logo en markeringen.

De Caterpillar 950M Wiellader binnen de Caterpillar Wiellader series in schaal 1:50 is te bestellen via bol.com bij DCM Diecast & Merchandise B.V

Caterpillar 950M Wiellader #85914

Caterpillar 950M Wiellader

Caterpillar 950M-962M Wheel Loaders Specs AEHQ7345-01 (12-2014).pdf

Binnen deze serie