Open menu
NL EN

Caterpillar 330D L Graafmachine

Caterpillar 330D L Graafmachine
Mini specs
Fabrikant:
Diecast Masters
Nummer:
85199
Schaal:
1:50
Jaar:
2017
Status:
Beschikbaar

Het model van de Caterpillar 330D L Graafmachine in 1:50 is in 2017 als #85199 opnieuw uitgebracht door Diecast Masters in de "Core Classic Series".

Al in 2007 bracht Norscot de Caterpillar 330D L Graafmachine voor de eerste keer uit onder #55199. Behoudens Bob de machinist en de Diecast Masters kartonnen verpakking is er verder niets aan het schaalmodel toegevoegd of veranderd.

De onderwagen van de Caterpillar 330D L heeft  metalen rupsen. De giek, graafarm en graafbak hebben een goed bewegingsbereik, waarbij de graafarm is voorzien van gegoten hydraulische leidingdetails en flexibel leidingwerk dat is aangesloten op de cilinders van de graafbak en graafarm. De graafbak is met een snelkoppeling aan de stick bevestigd en kan dus worden verwijderd voor een ander Caterpillar hulpstuk.

De cabine heeft doorzichtige ramen met een gedetailleerd interieur, achteruitkijkspiegels en  leuningen. Achteruitkijkspiegels zijn ook toegevoegd aan de andere kant van de bovenbouw, samen met leuningen en treden naar de motorkap. De lak afwerking van het schaalmodel is goed en wordt gecomplementeerd met de juiste Caterpillar type en machine aanduidingen op de giek en de bovenbouw.

Mocht u in het bezit zijn van actie foto's, de originele hardcopy specsheets of folders (in het engels) van de 1:1 Caterpillar 330D L Graafmachine dan zie ik uw reactie graag tegemoet op info@minimovers.nl

De Caterpillar 330D L Graafmachine in schaal 1:50 is te bestellen via bol.com bij DCM Diecast & Merchandise B.V 

Caterpillar 330D L Graafmachine #85199

Binnen deze serie