Open menu
NL EN

Caterpillar 330 Graafmachine

Caterpillar 330 Graafmachine
Mini specs
Fabrikant:
Diecast Masters
Nummer:
85585
Schaal:
1:50
Jaar:
2020
Status:
Beschikbaar

Het model van de Caterpillar 330 "Next Gen" Graafmachine in 1:50 is in 2020 als #85585 uitgebracht door Diecast Masters.

Belangrijkste kenmerk van de Caterpillar 330 "Next Gen” Series  Graafmachine op rupsen is een gedetailleerd cabine-interieur, inclusief "Bob" de machinist. Authentieke Caterpillar kleur, logo's en type aanduidingen. Functionele giek en graafarm met graaf bak en metalen rupsen. Puntjes op de i vormen de afwerking met de authentieke railingen, handgrepen, GPS en hydraulische slangen. Persoonlijk vind ik het wel een gemiste kans dat het model niet is uitgevoerd met een snel koppeling op de graafarm zodat de verzamelaar er zelf voor kan kiezen om op eenvoudige wijze zijn machine met een andere (Caterpillar) graaf bak of hulpstuk uit te rusten.

Mocht u in het bezit zijn van actie foto's of aanvullende achtergrond informatie, zoals de originele hard kopie brochure of specscheet over de 1:1 Caterpillar 330 "Next Gen" Graafmachine dan zie ik uw reactie graag tegemoet op info@minimovers.nl

De nieuwe Caterpillar 330 Graafmachine, door Caterpillar ook wel "Next Generation Design" of kortweg “Next Gen” genoemde Hydraulische graafmachine is de opvolger van de "F" series in 1:1 schaal maar omdat Caterpillar er voor heeft gekozen haar type volgnummer niet langer op haar machines te vermelden is het dus niet de "G" series geworden.

De Caterpillar 330 “Next Gen” Hydraulische graafmachine in 1:1 is uitgerust met een Caterpillar C7.1 ACERT motor goed voor 204kW netto vermogen. Zijn bedrijfsgewicht bedraagt 30.900 kg en de machine beschikt over een graafbak HD 1.76m3 volume capaciteit.

Binnen deze serie