Open menu
NL EN

Caterpillar 323 Graafmachine

Caterpillar 323 Graafmachine
Mini specs
Fabrikant:
Diecast Masters
Nummer:
85571
Schaal:
1:50
Jaar:
2018
Status:
Gesloten Editie
Type:
Middelgrote Graafmachines

Het model van de Caterpillar 323 "Next Gen" Graafmachine in 1:50 is in 2018 als #85571 uitgebracht door Diecast Masters.

De Caterpillar 323 series, door Caterpillar ook wel "Next Gen" genoemde Hydraulische graafmachines zijn de opvolgers van de "F" series in 1:1 schaal maar omdat Caterpillar er voor heeft gekozen haar type volgnummer niet langer op haar machines te vermelden is het dus niet de "G" series geworden.

Belangrijkste kenmerk van de Caterpillar 323 "Next Gen” Series Graafmachine op rupsen is een gedetailleerd cabine-interieur, inclusief "Bob" de machinist. Authentieke Caterpillar kleur, logo's en type aanduidingen. Functionele giek en graafarm met graaf bak en metalen rupsen. Puntjes op de i vormen de afwerking met de authentieke railingen, handgrepen, GPS en hydraulische slangen. 

Gepresenteerd in de "High Line Series" verzamelaars verpakking, full colour bedrukte metalen doos, inclusief machinefoto's en technische specificaties.

Mocht u in het bezit zijn van actie foto's of aanvullende achtergrond informatie, zoals de originele (Engelstalige) hard kopie brochure of specscheet over de 1:1 Caterpillar 323 "Next Gen" Graafmachine dan zie ik uw reactie graag tegemoet op info@minimovers.nl

Caterpillar 323 "Next Gen"  Hydraulische Graafmachine

Caterpillar 323 Excavator Specsheet AEXQ2331-01.pdf

Binnen deze serie