Open menu
NL EN

Caterpillar 323 Graafmachine & Hulpstukken

Caterpillar 323 Graafmachine & Hulpstukken
Mini specs
Fabrikant:
Diecast Masters
Nummer:
85657
Schaal:
1:50
Jaar:
2020
Status:
Beschikbaar
Type:
Middelgrote Graafmachines

Het model van de Caterpillar 323 "Next Gen" Graafmachine met hulpstukken in 1:50 is in 2020 als #85657 uitgebracht door Diecast Masters.

Belangrijkste kenmerk van de Caterpillar 323 "Next Gen” Series Graafmachine op rupsen is een gedetailleerd cabine-interieur, inclusief "Bob" de machinist. Authentieke Caterpillar kleur, logo's en type aanduidingen. Functionele giek en graafarm met graaf bak en metalen rupsen. Puntjes op de i vormen de afwerking met de authentieke railingen, handgrepen, GPS en hydraulische slangen. 

Het mooie van deze Caterpillar 323 Next Gen & Hulpstukken set is dat het schaalmodel nu geleverd wordt met vier originele Caterpillar hulpstukken en omdat de giek is uitgevoerd met een snel koppeling op de graafarm kan de verzamelaar er zelf voor kan kiezen om op eenvoudige wijze zijn machine met een ander Caterpillar hulpstuk uit te rusten.

Mocht u in het bezit zijn van actie foto's of aanvullende achtergrond informatie, zoals de originele (Engelstalige) hard kopie brochure of specscheet over de 1:1 Caterpillar 323 "Next Gen" Graafmachine of de Caterpillar Hulpstukken dan zie ik uw reactie graag tegemoet op info@minimovers.nl

Binnen deze serie