Open menu
NL EN

Caterpillar 225-323 Graafmachine Evolution Series

Caterpillar 225-323 Graafmachine Evolution Series
Mini specs
Fabrikant:
Diecast Masters
Nummer:
85715
Schaal:
1:50
Jaar:
2023
Status:
Verwacht
Type:
Middelgrote Graafmachines

Diecast Masters heeft de eerste foto's vrijgegeven van het hand monster (wat ter goedkeuring bij Caterpillar is) van de nieuwe Caterpillar graafmachine schaalmodellen binnen hun 1:50 schaal diecast "Graafmachine Evolution Series":  

  • Caterpillar 225 en 323 "Next Gen" Graafmachine #85715

De “Caterpillar Evolution Series” van Diecast Masters zijn een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en de ontwikkeling binnen de grondverzet technologie, van de vroegste grondverzetmachines van Caterpillar tot de meest recente.  

Diecast Masters brengt hiermee oude en nieuwe Caterpillar machine modellen samen. Samen met de schaalmodellen bevat elk pakket ook een rijk geïllustreerd boek dat het evolutionaire verhaal vertelt, van de “Golden Oldie” machine uit het verleden tot zijn moderne opvolger.

De modellen uit de Evolution Serie zijn op speciale voetplaat gemonteerd en in een kwalitatief hoogwaardige flip-top verpakking geplaatst, beschermd door een zwarte buitenhoes. Een gedetailleerd full colour boekje van 44 pagina’s is inbegrepen bij de schaalmodellen die in de tijdsperiode karakteristieke Caterpillar kleuren en logos en met tijds specifieke machinisten zijn uitgevoerd. Kortom: de evolutie van de machine in woord en afbeeldingen in een unieke set.

Diecast Masters introduceerde in 2017 de "Evolution Series" met de komst van de Caterpillar 966A en 966M Wiellader set. Daarnaast volgende de 977D en 963K Rupslader Evolution Series set. In 2018 kwam naast de Motorgrader Evolution Series set bestaande uit de Caterpillar No.12 & Caterpillar 12M3 ook de Dozer Evolution Series set bestaande uit de Caterpillar D7C & Caterpillar D7E. In 2020 volgde de Caterpillar 769 & 770 Starre Dumptruck Evolution Series set.

Met de verwachte komst van de Caterpillar 225 en 323 "Next Gen" Graafmachine Evolution Series set in Q1 2024 wordt wederom een tijdspanne van meer dan vijftig jaar ontwikkeling in de roemruchte Graafmachine geschiedenis van Caterpillar perfect in beeld gebracht.

Veel plezier met de eerste foto's van het prototype van de Caterpillar 225 graafmachine die op dit moment nog volop in ontwikkeling is:

PDF Downloaden? Klik op de foto!

Caterpillar Excavator Evolution Series Diecast Masters 85715 PDF.pdf