Open menu
NL EN

Caterpillar D7E Dozer

Caterpillar D7E Dozer
Mini specs
Fabrikant:
Norscot
Nummer:
55224
Schaal:
1:50
Jaar:
2009
Status:
Gesloten Editie
Type:
Middelgrote dozers

Het model van de Caterpillar D7E Dozer in 1:50 is in 2009 als #55224 door Norscot uitgebracht.

Dit schaalmodel van de Caterpillar D7E Dozer is een bijzonder mooi replica van een van de nieuwste innovaties uit het bulldozer programma van Caterpillar.

Het meest kenmerkende is de enkele hefcilinder van het dozer blad. Deze staat in het midden van de machine geplaatst en in een lijn met de GPS installatie en de uitlaat zodat de machinist altijd een optimaal werk uitzicht naar voren heeft.

Caterpillar D7E Dozer

De Caterpillar D7E Dozer is ontworpen om aan de toenemende vraag naar krachtige en tegelijkertijd zeer wendbare grondverzetmachines te voldoen. Caterpillar heeft elektrische aandrijftechniek met de unieke eisen voor grondverzetmachines gecombineerd en hiermee een geheel nieuwe klasse rupsdozers ontwikkeld die een uitstekende balans weet te bewaren tussen zwaar grondverzet en nauwkeurige afwerkmogelijkheden.

De innovatieve dieselelektrische hybridetechnologie van de Caterpillar D7E Dozer in de Medium dozer klasse is ook ontworpen om aanzienlijk minder brandstof, vloeistoffen en onderdelen te gebruiken en om de eigendoms- en bedrijfskosten te verlagen. Hogere productiviteit en efficiƫntie betekent dat u meer werk doet bij een lagere belasting van de natuurlijke hulpbronnen

Binnen deze serie