Open menu
NL EN

NAMAC 2024

6 januari 2024

De NAMAC organiseert al meer dan 30 jaar lang zesmaal per jaar een beurs voor miniatuurauto's, boeken en folders. De beurs in Houten, Nederland behoort met ruim een kilometer tafellengte en meer dan 4000 bezoekers tot de grootste van Europa op dit gebied. Tafelhouders uit Nederland, België, Engeland, Frankrijk, Italië, Duitsland, Tsjechië en nog enkele andere Europese landen zijn hier aanwezig, zodat er voor iedere verzamelaar wel iets te vinden is. De beurs is geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur.  

Daarnaast brengt de NAMAC zes keer per jaar het clubblad van de NAMAC, Auto In Miniatuur. In ieder nummer staan een aantal vaste rubrieken, waarin het nieuws op miniatuurauto gebied wordt behandeld. Verder wordt er steeds aandacht besteed aan een ander specifiek gebied van de hobby, zoals het verzamelen van bepaalde automerken, voertuigtypes en bouwbeschrijvingen. Uiteraard komt ook het laatste nieuws dat te laat was voor de rubrieken uitgebreid aan bod. Auto In Miniatuur is ook los verkrijgbaar bij de boekhandel en in de kiosk.

Tot slotte vindt je, omdat natuurlijk niet alles in het blad past, op de strakke en overzichtelijk website van de NAMAC een up-to-date overzichten over de (regio) beurzen, club dag en heel, heel veel, dagelijks bijgewerkt nieuws van alle schaalmodellen onderbracht in de vaste rubrieken van de Auto in Miniatuur. 

Elk jaar kijk ook ik reikhalzend uit naar mijn nieuwe lidmaatschapskaart. En dat 2024 een extra mooi jaar wordt staat voor mij nu als een paal boven water toen ik de afbeelding van de nieuwste Caterpillar 966 "Next Gen" Wiellader van Diecast Masters ontdekte!  #HUGEINSCALE!

Meer nieuws