Open menu
NL EN

Modelshow Europe 2024 - K+ Mining Models

4 april 2024

Zaterdag 16 maart 2024 vond de 31e Modelshow Europe in de bloemenveiling van “Plantion” te Ede plaats.

Op deze speciale tentoonstelling kon men weer allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. De Modelshow Europe tentoonstelling blijft door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa.

Vele verzamelaars en (custom) bouwers toonden op de Modelshow Europe hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook was er een zeer ruim aanbod van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke te koop aangeboden werden en menigeen ging net als ik met nieuwe (Caterpillar) aanwinsten voor de verzameling huiswaarts. 

Natuurlijk was ook Kari Feierabend de man achter K+Mining Models aanwezig tijdens de Modelshow Europe 2024 met een aantal van zijn unieke custom hand gebouwde schaalmodellen waaronder een aantal zeer speciale Caterpillar grondverzet modellen zoals de vorig jaar reeds aangekondigde Caterpillar 745 met Sleipner DB130 Series dieplader trailer en het prototype van zijn nieuwste project: De Caterpillar 789D Mijnbouw truck binnen de Caterpillar Starre dumptucks series.  

Nieuwsgierig? klik op de foto's!

Meer nieuws