Open menu
NL EN

Modelshow Europe 2024 - Gertjan

6 maart 2024

Aankomende zaterdag 16 maart 2024 vind de 31e Modelshow Europe in de bloemenveiling van “Plantion” te Ede plaats. Dit evenement mag u niet missen!   

Op deze speciale tentoonstelling kan men allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. Deze Modelshow Europe tentoonstelling is door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa.

Vele verzamelaars en bouwers tonen op de Modelshow Europe hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook is er een ruim aanbod zijn van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke te koop aangeboden worden.

Het aftellen is begonnen:  The Place to be! Zaterdag 16 maart 2024

Natuurlijk is MiniMovers samen met een aantal vrienden tijdens de Modelshow Europe 2024 in en rondom onze stand van de CAT SCALE MODELS GROEP aanwezig.      

Gertjan laat zien hoe u uw Diecast Masters Caterpillar schaalmodellen kunt aanpassen en ombouwen met 3D-geprinte uitrustingsstukken en hulpstukken zoals bakken, velgen, banden en nog veel meer zelf gemaakte aanpassingen om een super gedetailleerd schaal model te realiseren!

Daarnaast heeft hij ook weer een aantal custom modellen van CypModels in zijn unieke Caterpillar reiskoffer display

Alvast een klein tipje van de sluier -) Benieuwd naar Tips & Tricks?  Gertjan staat u aanstaande zaterdag graag te woord!

Meer nieuws