Open menu
NL EN

Modelshow Europe 2024 - Diecast Masters

4 maart 2024

 Aankomende zaterdag 16 maart 2024 vind de 31e Modelshow Europe in de bloemenveiling van “Plantion” te Ede plaats. Dit evenement mag u niet missen!   

Op deze speciale tentoonstelling kan men allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. Deze Modelshow Europe tentoonstelling is door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa.

Vele verzamelaars en bouwers tonen op de Modelshow Europe hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook zal er een ruim aanbod zijn van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke te koop aangeboden worden.

Het aftellen is begonnen:  The Place to be! Zaterdag 16 maart 2024

Diecast Masters toont deze Modelshow Europe de langverwachte nieuwe Caterpillar graafmachine schaalmodellen binnen hun 1:50 schaal diecast "Graafmachine Evolution Series":  

  • Caterpillar 225 en 323 "Next Gen" Graafmachine #85715

De “Caterpillar Evolution Series” van Diecast Masters zijn een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en de ontwikkeling binnen de grondverzet technologie, van de vroegste grondverzetmachines van Caterpillar tot de meest recente.

Met de komst van de Caterpillar 225 en 323 "Next Gen" Graafmachine Evolution Series set in Q1 2024 wordt wederom een tijdspanne van meer dan vijftig jaar ontwikkeling in de roemruchte Graafmachine geschiedenis van Caterpillar perfect in beeld gebracht.

Meer nieuws