Open menu
NL EN

Modelshow Europe 2024 - CVS Modeltrucks

14 maart 2024

Aankomende zaterdag 16 maart 2024 vind de 31e Modelshow Europe in de bloemenveiling van “Plantion” te Ede plaats. Dit evenement mag u niet missen! 

Op deze speciale tentoonstelling kan men allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. Deze Modelshow Europe tentoonstelling is door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa.

Vele verzamelaars en bouwers tonen op de Modelshow Europe hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook zal er een ruim aanbod zijn van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke te koop aangeboden worden.

Het aftellen is begonnen:  The Place to be! Zaterdag 16 maart 2024

CVS (Charles van Someren) Modeltrucks is ontstaan uit zijn passie voor trucks. Trucks zijn bij hem van huis uit met de paplepel ingegeven, dit wil zeggen dat vroeger bij zijn ouders vele chauffeurs over de vloer kwamen. Charles liep daar als kleine jongen tussen en vond dat prachtig!

Exclusief leverbaar vanuit Amerika levert hij via zijn webshop nu 3D geprinte (Caterpillar) Hulpstukken onder de noemer "3D Onderdelen grondverzet" voor schaal modellen van grondverzet machines in schaal 1:50. 

Voor Caterpillar Rupslader, Wiellader en Dozer schaalmodellen van Diecast Masters is een groeiend aantal 3D onderdelen en kits beschikbaar die het mogelijk maken om zelf een groot aantal machine varianten te bouwen.

Meer nieuws