Open menu
NL EN

Caterpillar D11T BLUE Dozer [Custom Originals Australia 1:50]

28 maart 2024

Custom Originals Australia,  gevestigd in Mandurah, Australië, is gespecialiseerd in Caterpillar Diecast schaalmodellen gemaakt door Diecast Masters, Caterpillar plastic speelgoed, Caterpillar rijspeelgoed en Caterpillar constructie speelgoed. Ze zijn erg trots en enthousiast om de eerste van vele Limited Models uit te brengen die Custom Originals Australia de komende jaren zal introduceren:  

  • Caterpillar D11T BLUE Dozer Limited Edition #85565B

Deze Caterpillar D11T BLUE Dozer bestaat daadwerkelijk in 1:1 en is door WesTrac geleverd aan BHP. De indrukwekkende Caterpillar D11T 105 tons Dozer, bijgenaamd "Big Blue", is aan BHP geleverd om te worden ingezet op een mijnlocatie in de Pilbara.  

Waarom BLAUW gespoten?  Goede vraag: om de Beyond Blue organisatie te steunen! De Beyond Blue Support Service geeft iedereen in Australië de kans om hun zorgen te bespreken met een getrainde professional in de geestelijke gezondheidszorg. Mensen die toegang krijgen tot de dienst kunnen een korte één-op-één adviessessie krijgen om een onmiddellijk probleem aan te pakken, en informatie en advies krijgen over het verder zoeken naar ondersteuning. catmodels.com doneert AU $10,- vanaf de aankoop van elk Caterpillar D11T BLUE-model aan Beyond Blue!  

Een MUST HAVE dus en je steunt Beyond Blue!  Plaats vandaag nog uw ORDER van de Caterpillar D11T BLUE Limited Edition Dozer

Meer nieuws