Open menu
NL EN

Caterpillar CT681 Kipper [Diecast Masters 1:50]

22 februari 2023

Dit weekend uit Amerika ontvangen van een mede verzamelaar (bedankt Vladimir K!) en dus meteen de tijd gemaakt om deze unieke aanwinst in mijn verzameling op de foto te zetten: 

  • Caterpillar CT681 Kipper #85513

Diecast Masters had tijdens hun wereldwijde kick-off op de International Toy Fair aka Spielwarenmesse 2016 twee nieuwe Caterpillar CT681 vrachtwagen schaalmodellen aangekondigd in hun schaal 1:50 diecast "High Line Series".  Maar omdat Caterpillar op 26 februari 2016 in een wereldwijd persbericht bekend maakte de ontwikkeling en productie van haar Caterpillar Vrachtwagen programma in 1:1 te beĆ«indigen werden beide vrachtwagens in schaal 1:50 nooit door Diecast Masters geproduceerd.

Wat bleef waren mijn foto's van de Spielwarenmesse en de zekerheid dat er een klein aantal handmonsters ter goedkeuring bij Caterpillar waren aangeleverd.......

.....nu zeven jaar later heb ik twee van deze prototypes toe gezonden gekregen en daarmee ben ik  zeer bevoorrecht dat dit aan mij wordt gegund.  

Geniet van de eerste foto's! De complete review van de Caterpillar CT681 Kipper is geplaatst in de rubriek Vrachtwagens.

Meer nieuws