Open menu
NL EN

Caterpillar 350 L ME Graafmachine [MDF 1:50]

30 mei 2024

Les Miniatures du Faubourg (MDF) uit Frankrijk bracht al in 2016 een nieuw en uniek resin schaalmodel uit in schaal 1:50:

  • Caterpillar 350 L ME Graafmachine

Natuurlijk stond dit schaalmodel op mijn Caterpillar Graafmachine verlanglijstje. Maar omdat MDF door omstandigheden niet meer naar de Modelshow Europe kon komen en ik toen nog geen kit wilde bestellen bleef het jarenlang stil rondom dit project.

Toen in 2019 CCM de Caterpillar 350 Graafmachine in twee uitvoeringen aankondigde in hun Diecast reeks in schaal 1:48 verdween het idee om de kit van MDF te kopen helemaal naar de achtergrond.

Helaas maakte CCM in 2023 bekend aan haar dealers de beide aangekondigde Caterpillar 350 Graafmachine schaalmodellen definitief NIET uit te zullen brengen.   

Wat nu?! Met medeverzamelaar Gertjan overlegd en contact en overleg met Andre van MDF om voor ons beiden een kit van de Caterpillar 350 L ME (Mass Excavator) Graafmachine laten maken en om ze door vriend en custom bouwer Ciprian te laten afbouwen en op enkele punten te modificeren om zo na al die jaren sinds 2019 alsnog nog een custom gebouwde Caterpillar 350 L ME Graafmachine aan onze verzameling te kunnen toevoegen

Nieuwsgierig geworden? Volg dan zeker de Making-of Caterpillar 350 L ME Graafmachine 

Meer nieuws