Open menu
NL EN

Balderson Salesman Sample set

29 december 2013

Het mooiste van het verzamelen van schaalmodellen is in mijn ogen het moment dat er een model op duikt waar je tot dan toe niet van wist dat het bestond.

Op zijn speurtocht naar meer informatie en foto's van de firma Balderson stuitte Ad Gevers op Ebay op een dergelijke en wel heel opmerkelijke vondst: Een aluminium koffer met daarin custom gemaakte schaalmodellen van de Balderson BRAP-40 "BIG DUDE" en BRAP-48 "DOUBLE DUDE".

Met als basis modellen de Caterpillar D9G Rupsdozer van Gesha in schaal 1:50 is een custom set gebouwd en samengesteld die op een tentoonstelling, vakbeurs, show of demonstratie uitstekend kon bijdragen aan het presenteren van de unieke Balderson producten.

Helaas kon Ad Gevers de set niet bemachtigen maar was hij wel in staat de onderstaande foto's voor zijn archief vast te leggen.

U begrijpt dat Ad Gevers en ik super nieuwsgierig zijn naar het complete verhaal achter deze Balderson tentoonstelling set. Bent u de huidige eigenaar of kent u hem/haar? We zouden graag met deze verzamelaar(ster) in contact komen, als was het maar om betere foto's te kunnen bemachtigen.

Helpt u mee in onze zoektocht?!

Meer nieuws