Open menu
NL EN

TKD 2023

8 - 10 juni 2023

De Technische Kontakt Dagen (TKD) brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar, zodat u kunt vergelijken en testen.  

De TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa en wordt  van donderdag 08 juni tot en met zaterdag 10 juni 2023 voor de 28ste keer georganiseerd voor alle ge├»nteresseerden in grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en industrie. 

Grootser dan ooit zal de TKD neerstrijken op een oude bekende locatie maar dan net even anders. 118.000 m2 parkeerterrein van de Floriade is volledig afgegraven en zal worden omgebouwd naar de grootste buitenbeurs van West Europa in het Grondverzet- en recycling materieel.

De laatste voorbereidingen voor de TKD 2023 zijn in volle gang! En wees gerust, de Caterpillar 966 XE Wiellader is nu nog druk aan het werk, maar staat deze krachtpatser straks ook te blinken op stand 84 van Pon Equipment.

Ben je van plan de TKD te bezoeken? Meld je gratis en vermijd zo de lange wachttijden aan de ingang.

 Aanmelden kan op: https://www.tkd.nl/bezoekers/aanmelden/

The place to be!  8 t/m 10 juni 2023!

Als trotse mediapartner heeft BERTENS MEDIA voor jullie een geweldige special BouwMagazine x TKD gemaakt om je goed voor te bereiden en als vast een voorproefje van wat je kunt verwachten. LEESVOER!  

SPECIAL BOUWMAGAZINE x TKD 2023 PDF