Open menu
NL EN

Spielwarenmesse IMC 2016

1 februari 2016

IMC Models heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt om zijn eerste modellen zorgvuldig te ontwikkelen, testen en produceren. En konden met trots de complete range schaalmodellen presenteren in hun stand op de Spielwarenmesse, die plaats vond van 27 januari tot 1 februari 2016, te Nuremberg in Duitsland.

IMC Models focust zich als schaalmodelfabrikant op de wereld van zwaartransport, kranen en grondverzet. Het bedrijf uit Montfoort maakt met veel toewijding “handcrafted scalemodels” onder de noemer “enjoy the little things!”.

Fabrikanten / Licentiegevers kunnen bij IMC Models terecht voor het laten ontwikkelen van een schaalmodel onder licentie en staat open voor vele manieren van samenwerken en met de huidige technieken kunnen ze producties van klein naar groot interessant aanbieden.

Bedrijven kunnen bij IMC Models terecht om een schaalmodel van hun wagenpark te laten maken. Vrijwel alle mogelijke modellen kunnen ze in uw huisstijl produceren. Een schaalmodel is het ideale relatiegeschenk voor groot en klein.

De passie voor schaalmodellen delen zij met verzamelaars wereldwijd. Deze verzamelaars bereiken ze via hun uitgekiende netwerk van dealers die met kennis, liefde en passie deze verzamelaars weten te bereiken.

IMC Models ontwikkelt en produceert op een verantwoorde wijze schaalmodellen en hanteert daarbij hoge kwaliteitsstandaarden. Zij streeft constant naar vernieuwing (3D printing, materialen, MVO) vanuit een gezonde bedrijfsvoering.

Het volledige team van IMC Models was aanwezig om de nieuwste IMC Models schaalmodellen aan ons te tonen en men nam uitgebreidt de tijd om ons bij te praten over de plannen voor 2016. Ondanks het feit dat IMC Models geen Caterpillar licentie heeft zullen zij ons de komende periode ongetwijfeld blijven verrassen met modellen van Caterpillar OEM merken zoals de Nicolas Tractomas TR 8x8 zwaartransport trekker.

Recent zijn de website imcmodels.eu en de flagship store shop.imcmodels.eu live gegaan. Hier is het complete programma schaalmodellen te bewonderen, waaronder de nieuwe Nooteboom OSDS44-03 waarop uw Caterpillar wiellader de ideale lading vormt.

Tijdens de Messe kwam als grote verrassing de officiele bekendmaking dat IMC Models dealer is geworden van het volledige Caterpillar programma van Diecast Masters.

Voorzien van de IMC Models "Goodiebag" verlieten wij de stand en met alle positieve indrukken zijn wij er van overtuigd dat IMC Models een uitstekende start heeft gemaakt en 2016 een heel mooi jaar gaat worden voor de verzamelaar van (Caterpillar) bouwmachines, Zwaartransport en vrachtwagens.

Enjoy the little things!