Open menu
NL EN

Spielwarenmesse 2024

30 januari - 3 februari 2024

Diecast Masters was dit jaar voor de zesde keer aanwezig met haar volledig nieuwe stand op de vertrouwde locatie in Hall 7A, A-31 op de Spielwarenmesse, die plaats vond vanaf dinsdag, 30 januari tot en met zaterdag 3 februari 2024, te Neurenberg in Duitsland.   

Diecast Masters had flink uitgepakt en een volledig nieuwe Diecast Masters stand voor de presentatie van haar Caterpillar Collectie laten ontwerpen! Maar helaas liet de douane een groot aantal deelnemers van de Spielwarenmesse 2024 vet in de steek, want waarschijnlijk veroorzaakt door een computer storing kwamen de verwachte Diecast Masters handmonsters van de nieuwe Caterpillar schaalmodellen van de Diecast Masters Caterpillar Collectie 2024 helemaal niet (op tijd) binnen. 

Dus geen Caterpillar D8 Dozer en de Caterpillar D8 WH Vuilstort Dozer; Caterpillar 950 Wiellader en de Caterpillar 995 Wiellader; Caterpillar 836 Vuilverdichter; Caterpillar AD45 Ondergrondse Knikgestuurde dumptruck en de Caterpillar R2900 XE Ondergrondse Wiellader. Helaas geen indrukwekkend aantal nieuwe Starre dumptrucks: Caterpillar 777 Starre dumptruck, Caterpillar 785 Mijnbouw truck, Caterpillar 789 Mijnbouw truck en de Caterpillar 796AC Mijnbouw truck. Naar verwachting volgen op korte termijn toch de foto's van al deze nieuwkomers. Nog even geduld! 

Helemaal niets nieuws? Natuurlijk wel!  De Caterpillar D10 Dozer is ondertussen geproduceerd en kon worden getoond en heel binnenkort leverbaar en verder was er als primeur het handmonster van de Caterpillar 775G "Next Gen" Starre Dumptruck in de bedrijfskleuren van "DETZELN"  onderdeel van de firma Eberhard uit Zwitserland.  (Dit schaalmodel zal pas eind 2024 exclusief beschikbaar komen via de Eberhard webshop)  

Met dank aan Klaas en Monique voor de hartelijke ontvangst en mijn mede reisgenoten Huub en Sander voor hun gezelschap en de mooie foto's die zij maakten tijdens onze trip! #theplacetobe

Veel plezier met onze gecombineerde foto reportage!

Huub, Sander, Klaas en Wouter