Open menu
NL EN

Spielwarenmesse 2019

30 januari - 3 februari 2019

Diecast Masters werd opgericht in 2015 door de overname van de CaterpillarĀ® schaalmodellen licentie van Norscot en Tonkin Replicas. Hoewel nieuw als licentiehouder, heeft het management team van Diecast Masters achter de schermen zijn sporen in de wereld van de diecast schaalmodellen reeds verdient en heeft men een hechte relatie met Caterpillar Inc., die zich al over meer dan een kwart eeuw uitstrekt.  

Diecast Masters was dit jaar voor de vierde keer aanwezig met een nieuwe en grotere stand op een nieuwe lokatie in Hall 7, B-83 op de Spielwarenmesse, die plaats vond vanaf woensdag, 30 januari tot en met zondag 3 februari 2019, te Nuremberg in Duitsland.

Diecast Masters toonde tijdens de Spielwarenmesse aka Toyfair zijn volledige line up met bijna alle nieuwe Diecast Masters schaalmodellen en mocht bij hoge uitzondering van Caterpillar al pre productie modellen en zelfs een enkel handmonster onthullen.

Dankzij de medewerking van Diecast Masters ter plaatse (bedankt Klaas!) die bereidt was de exclusieve Caterpillar foto reportage van de Diecast Masters stand te maken kan nu een ieder die niet in staat was om de stand live te bezoeken toch nog even sfeer proeven van al het moois wat ons voor 2019 te wachten staat.

De eye catcher in de geheel nieuwe stand is zonder meer het "Built for it" diorama waarin een groot aantal Caterpillar bouwmachines uit de zeer brede collectie van Diecast Masters te bewonderen zijn.

In de spotlight in de vitrines naast de Caterpillar D6 "Next Generation" Rupsdozer (in twee uitvoeringen) ook de Caterpillar 301.7CR 308CR, 309CR "Next Generation" series Mini Hydraulisch graafmachines en de Caterpillar CB2.7 en CB13 Wals. 

Grootste verrassing zijn de geheel nieuw ontwikkelde radiografisch bestuurbare hydraulische graafmachines. De Caterpillar 336D in diecast en de Caterpillar 320 "Next Generation" in kunststof beide modellen zijn in schaal 1:16. Leverbaar vanaf najaar 2019. Dit is een hele mooie line-up voor 2019. Vooral doorgaan Diecast Masters! 

Veel kijk plezier met de Video en foto's!

Klaas en Wouter