Open menu
NL EN

Spielwarenmesse 2016

1 februari 2016

Diecast Masters werd opgericht in 2015 door de overname van de Caterpillar® schaalmodellen licentie van Norscot en Tonkin Replicas. Hoewel nieuw als licentiehouder, heeft het management team van Diecast Masters achter de schermen zijn sporen in de wereld van de diecast schaalmodellen reeds verdient en heeft men een hechte relatie met Caterpillar Inc., die zich al over meer dan een kwart eeuw uitstrekt.

Diecast Masters was dit jaar dus voor de eerste keer aanwezig met stand Hall 7, B-88 op de Spielwarenmesse, die plaats vond vanaf woensdag, 27 januari tot 1 februari 2016, te Nuremberg in Duitsland.

Diecast Masters toonde tijdens de Messe zijn volledige line up met bijna alle nieuwe Diecast Masters schaalmodellen en mocht bij hoge uitzondering van Caterpillar al pre productie modellen en zelfs een enkel handmonster onthullen. De eigenaren en het commerciële team van Diecast Masters waren aanwezig en namen alle tijd om met Ad Gevers en mijzelf bij praten over de plannen voor 2016.

Onze mede reisgenoot en tevens vakfotograaf Thomas Wilk was bereidt om tijdens zijn bezoek aan de Messe de onderstaande exclusieve Caterpillar foto shoot van de Diecast Masters stand te maken, zodat een ieder die niet in staat was om de stand live te bezoeken toch nog even kunnen sfeer proeven van al het moois wat ons voor 2016 te wachten staat.

Voorzien van de Diecast Masters "Goodie Bag" verlieten wij na ruim twee uur de stand en met alle positieve indrukken zijn wij er van overtuigd dat Diecast Masters een uitstekende start heeft gemaakt en 2016 een heel mooi jaar gaat worden voor de Caterpillar verzamelaar.

Nieuwsgierig naar het complete fotoreportage van Thomas Wilk? klik dan op Toyfair 2016!