Open menu
NL EN

Spielwarenmesse 2015

2 februari 2015

Tonkin Replicas was dit jaar voor de tweede keer aanwezig met de Tonkin Replicas Stand (Hall 7, Stand A51-A) tijdens de Spielwarenmesse van 28 januari tot en met 2 februari 2015, te Nuremberg.

Ik was wel uitnodigd, maar helaas van vanwege drukke werkzaamheden verhindert om zelf aanwezig te zijn, gelukkig waren een aantal Caterpillar vrienden zoals Erik ten Barge en Roger van Nispen van BouwmachineWeb.com wel afgereisd en hebben zij op hun website wederom een compleet foto verslag van alle nieuwe vrachtwagen- en bouwmachine schaalmodellen tijdens de Spielwarenmesse 2015 geplaatst.

Vriend, Caterpillar verzamelaar en vakfotograaf Thomas Wilk was bereidt om tijdens zijn bezoek aan de Messe de onderstaande exclusieve Caterpillar foto rapportage van de Tonkin Replicas stand te maken, zodat degene die net als ik, niet in staat waren om de stand live te bezoeken toch nog even kunnen sfeer proeven van al het moois wat ons voor 2015 te wachten staat.

Tonkin Replicas mocht helaas van Caterpillar nog niet alle voor 2015 aangekondigde modellen tonen omdat deze modellen zich nog in ontwikkelings fase bevinden en derhalve geeft Caterpillar dan ook geen toestemming om niet goed gekeurde modellen in het openbaar te tonen.

Wel is de verwachting dat er ook in 2015 nog een aantal verrassende nieuwe Caterpillar schaalmodellen in productie zullen worden genomen. We houden u nog even in spanning. Wordt vervolgd!

De Verrasing!

Naast de presentatie van de Caterpillar 621K en 627K Scrapers kwam als DE grootte verrassing de onthulling dat Tonkin in 2015 ook de Caterpillar 555D Uitsleeptrekker als model in schaal 1:50 zal mogen uitbrengen.

De officiƫle Tonkin Replicas foto's van het Caterpillar 555D schaalmodel volgen later, maar vast staat dat dit wederom een model wordt om alvast voor te gaan sparen!

Thomas en Wouter