Open menu
NL EN

Modelshow Europe 2013

16 maart 2013

Zaterdag 16 maart 2013 vond de 22e Modelshow Europe in de bloemenveiling van Plantion te Ede plaats.

Dit jaar was ik voor het eerst aanwezig met mijn eigen stand om www.minimovers.nl en het magazine BAGGERMODELLE te promoten.

Op deze speciale tentoonstelling kon men wederom allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. Deze Modelshow Europe tentoonstelling is door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa. 

Vele verzamelaars en bouwers tonen hier hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook was er een ruim aanbod zijn van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke te koop aangeboden werden.

Broederlijk omringt door mijn vrienden; Ad Gevers, Huub van Dijk (Bouwmachines van Toen & Bouwmachines van Nu), Gertjan Veld & Jack Schrijen en Anton Monshouwer & Gilbert Ploegmakers.

Heel veel mensen gesproken, de nodige Caterpillar schaalmodellen gekocht, onzettend mooie stukjes van custom modelbouw gezien: de dag vloog voorbij!

Graag tot volgend jaar op de www.modelshow-europe.com

BAGGERMODELLE: Het magazine voor de verzamelaar van Grondverzet machines en Zwaar transport.

Een van mijn nieuwste aanwinsten: Caterpillar M105 DEUCE van CypModels

Een van mijn nieuwste aanwinsten: Haulmax T3900D van Les Miniatures du Faubourg

Druk in gesprek met Butch Diggins van Keystone Construction Diecast uit Amerika

Handgebouwd custom model van Ad Gevers: De Caterpillar 594H Pijpenlegger

Unieke handgebouwde custom Caterpillar schaal modellen van Gertjan Veld

Handgebouwd custom model van Ad Gevers: De Caterpillar 527 Uitsleeptrekker op rupsen

Speciaal gebouwd voor Huub van Dijk de Caterpillar D9G Rupsdozer in de kleuren van de firma N.V.B. Smallegange door RR models uit Frankrijk. Voor zover bekend de enige Caterpillar D9G Rupsdozer in bedrijfskleuren die in Nederland heeft gedraaid.

(Met dank aan Ad Gevers, Huub van Dijk, Gertjan Veld, Jack Schrijen en Eric ten Barge voor het maken en delen van hun foto's)