Open menu
NL EN

EBERHARD 2024

26 april 2024

Eberhard Zwitserland is de naam die staat voor baanbrekende prestaties in de civiele techniek, sloop-, recycling en bij bodemsanering gedurende al bijna 75 jaar. Eberhard zet telkens weer de standard met nieuwe, efficiƫnte producten en diensten die zijn klanten helpen op economisch- en ecologisch verantwoorde wijze hun bouwprojecten te realiseren.

Het is stiekem al een traditie geworden dat de Nederlandse delegatie voorafgaand aan het jaarlijkse bezoek aan de EBIANUM Modelshow al eerder in Duitsland en Zwitserland neerstrijkt voor het bezoeken van bouwplaatsen waar de firma Eberhard actief is.  

Dit jaar mochten Ad, Gertjan en Jack weer exclusief en onder veilig toezicht & begeleiding van Urs een divers aantal en veelzijdig inzetbare Caterpillar bouwmachines van Eberhard aan het werk zien.  Ze bezochten onder meer de sloop van een ziekenhuis in Zurich en een steengroeve in Duitsland.

In de herkenbare en strakke huiskleuren van Eberhard en werkfirma Weiacher werden de Caterpillar 336 Graafmachine & Caterpillar M319 Graafmachine op banden beiden met sloophulpstukken, Caterpillar D7E LGP Dozer en Caterpillar 988K XE Wielader live in actie gezien.

Met dank aan Gertjan voor de foto's!

220704_ebi_Leitbild_DE_Ansicht.pdf
ebiU_kurzgefasst020_21.5x29.7_4s_oS_low.pdf