Open menu
NL EN

Vermeer T1255 Commander 3 Terrain Leveller

Vermeer T1255 Commander 3 Terrain Leveller
Mini specs
Fabrikant:
TWH Collectibles
Nummer:
85
Schaal:
1:50
Jaar:
2008
Status:
Gesloten Editie
Gelimiteerde productie:
4000

Het model van de Vermeer T1255 Commander 3 in 1:50 is in 2008 als #085 uitgebracht door TWH.

Het schaalmodel van de Vermeer T1255 Commander 3 Terrain Leveller verscheen voor het eerst in oktober 2008. Het model wordt in een oplage van 4000 stuks geproduceerd. Het model wordt gedistribueerd in Europa als NZG model #745.

Wat is dit een belachelijk mooi gemaakt schaalmodel. Hier ga ik dus gewoon van kwijlen. Dit model is voorzien van talrijke werkende functies en details. Bijna teveel op te benoemen.

Daarom beperk ik me tot een aantal in het oog springende items: Functionele rupsen voorzien van geschakelde tracks, hefbare cabine voorzien van te openen cabine deur en een compleet interieur met zelfs een draaibare cabine stoel. Roterende kotter trommel en kantelbare drum. Te openen radiator deur en werkende hydraulische cilinders. Hydraulische vijzels op het terrein leveller hulpstuk. De te openen deuren van het motor compartiment gunt ons een mooie blik op de gedetailleerde ingebouwde Caterpillar C18 ACERT Tier 3 diesel motor en radiator fan.

Tot slot is het model voorzien van de juiste belettering en waarschuwing- stickers tot op het kleinste niveau net als de montagebouten en lasdetails, bekabeling en hydraulische slangen en de nauwkeurige plaatsing van de hijsogen maken het schaalmodel van de Vermeer T1255 Commander 3 Terrain Leveller af.

Kortom: TOP MODEL!