Open menu
NL EN

Morooka MST-2200VDR

Morooka MST-2200VDR
Mini specs
Fabrikant:
Morooka
Nummer:
MorookaMST-2200VDR
Schaal:
1:50
Jaar:
2018
Status:
Gesloten Editie

Het model van de Morooka MST-2200VDR in 1:50 is eigen beheer uitgebracht door Morooka in 2018.

Na het nodige onderzoek kwam ik er achter dat Morooka dit in geigen beheer uitgebrachte schaalmodel van de Morooka MST-2200VDR Rupsdumper in schaal 1:50 niet aan verzamelaars verkoopt. Zelfs na het gebruik van mijn eigen netwerk en het maken van contact met de Morooka organisatie, zowel in Japan en de VS en dealers wereldwijd, kon ondanks al hun inspanningen, niemand me helpen. Uiteindelijk kwam ik via Instagram in contact met mede verzamelaar Mitsu uit Japan die het model te koop had. Al met al niet goedkoop maar ik kon het aanbod toch niet aan mij voorbij laten gaan.

Mijn eerste indruk: De Morooka MST-2200VDR Rupsdumper is niet het meest gedetailleerde schaalmodel in mijn verzameling, maar omdat het een uniek stuk grondverzet materieel vertegenwoordigt en wel de essentiële functionaliteit van de machine bezit is het zeker een zeer welkome aanvulling op mijn PoweredbyCAT-serie.

Mocht u in het bezit zijn van foto's of aanvullende achtergrond informatie, zoals de originele hardcopy brochure of specscheet over de 1:1 Morooka MST-2200VDR Rupsdumper dan zie ik uw reactie graag tegemoet op info@minimovers.nl

Morooka MST-2200VDR

De in Amerika gebouwde Morooka MST-2200VDR Rupsdumper is ook gebouwd met Caterpillar componenten, zoals een originele ROPS-gecertificeerde cabine met en airconditioning, en de Caterpillar C7.1 T4-motor goed voo 250hp en vormt daarmee de basis voor hun Multi-Purpose Rupsmachine die gemakkelijk zijn maximale nuttig laadvermogen aan kan en zijn veelzijdigheid heeft bewezen bij de aanleg van pijpleidingen, Grondverzet, bouwplaatsen en een groot aantal andere toepassingen.