Open menu
NL EN

DELTA PL95H Pijpenlegger

DELTA PL95H Pijpenlegger
Mini specs
Fabrikant:
FanKit Models
Nummer:
FKM50038
Schaal:
1:50
Jaar:
2018
Status:
Beschikbaar

Het model van de DELTA PL95H Pijpenlegger in schaal 1:50 is uitgebracht door FanKit Models in 2018.

FanKit Models is een kleine Roemeense onderneming die in gelimiteerde series (resin) schaalmodellen van zeldzame en bijzondere civiele- en militaire voertuigen en bouwmachines uitbrengt.  Alle schaalmodellen zijn handgemaakt van resin met behulp van verschillende accessoires zoals foto etched materiaal, offset druk decals en professionele airbrush verf en worden zo gedetailleerd mogelijk in overeenstemming met de gebruikte schaal nagebouwd.  

Dankzij de medewerking van Delta Machinery en enkele die hard verzamelaars is in een perfecte samenwerking met FanKit Models dit unieke 1:50 schaalmodel van de Delta Machinery PL95H Pijpenlegger gerealiseerd! Een model om super trots op te zijn! 

De DELTA PL95H Pijpenlegger wordt in een zeer gelimiteerd aantal geproduceerd in resin en kan op verzoek in de door u gewenste bedrijfsuitvoering worden gebouwd.

Wilt u bestellen? kijk dan hier:     FanKit Models - DELTA PL95H Pijpenlegger

DELTA PL95H Pijpenlegger

De Delta PL95H hydrostatische Pijpenlegger wordt gemaakt door Delta Machinery, gevestigd in Moerdijk, Nederland en PoweredbByCat door een Caterpillar C13 Acert Tier III motor goed voor 440hp.  

DELTA PL95H Pipelayer Specsheet.pdf